上一頁下一頁
發新話題

突如其來的衝擊 ~~

收藏  |  訂閱
150  16.2k

突如其來的衝擊 ~~

其實小妹一路都冇出過post ~ 但唔知點解今日好想試下出文同各位 share 下 ~

話說有晚小妹同 bb 去左一間水酒店啦 ~ 入到去 ~ 咁我就去沖涼 bb 就睇電視 ~ 直止我沖完涼出黎  ~ 個日我又太累 , 一心諗住訓一陣 ~ 點知bb突然好似變左野獸咁 ~ 係咁錫小妹同埋渣我波波 ~ 突如其來 ~ 我完全叫到收唔到聲 ~ 之後我 bb 就將隻手伸去我妹妹 ~ 係咁撩 個一刻我都好似顛左咁 ~ 係咁足住佢個頭仔向我下面進發~ 其實我當時已經聽一到 d 水聲架啦 ~ 點知我 bb 前後都撩左我接近半鐘 ~ 呢半個鐘 ~ 佢不停攪到我出晒水水又大叫 ~ 佢拎返隻手出來時 ~ 係成杯水咁倒落我個身上 ~ 個一刻我勁尷尬 ~ 但bb話我個時塊臉仔好紅 ~ 好可愛 ~ 哈哈 ~ 之後我bb都唔放過我 , 仲不停用手撩 ~ 撩到我話順唔住好想要 ~ 佢都唔理我 ~ 去到最後接近夠鐘既時候 ~ bb 就用狗仔內射我啦 ~ 個一刻真係勁飽勁舒服 ~ 之後就一齊沖涼離去lu ~~~~

ps # 不過有時係呢度見到好多 sister 講開話比人中出左之後買藥食 ~ 其實我覺得預期買藥食之後又要辛苦自己 ~ 咁不如打枝針啦 ~ 幾時都可以做 , 起碼唔駛比藉口個bb話無套要中出先 ma ~ 哈哈 ~~~~ 小妹第一次出文 ~ 希望大家唔會怕悶啦 !!!

一睇就知淫

好想以後都係咁 ~ 哈哈
引用:
原帖由 wowslung 於 2013-2-22 02:57 PM 發表 查看引用來源

其實老公話過唔覺得我大食 ~ ><
引用:
原帖由 wsi 於 2013-2-22 02:59 PM 發表 查看引用來源
一睇就知淫

引用:
原帖由 junkololo 於 2013-2-22 03:00 PM 發表 查看引用來源好想以後都係咁 ~ 哈哈
我比你

有時係咁, 特別horny..

引用:
原帖由 junkololo 於 2013-2-22 03:01 PM 發表 查看引用來源其實老公話過唔覺得我大食 ~ ><  
要試下之知

支持你。

引用:
原帖由 junkololo 於 2013-2-22 02:52 PM 發表 查看引用來源
其實小妹一路都冇出過post ~ 但唔知點解今日好想試下出文同各位 share 下 ~

話說有晚小妹同 bb 去左一間水酒店啦 ~ 入到去 ~ 咁我就去沖涼 bb 就睇電視 ~ 直止我沖完涼出黎  ~ 個日我又太累 , 一心諗住訓一陣 ~  ...
狗仔式內射好正喎:smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆