上一頁下一頁
發新話題

曳豬 ><

收藏  |  訂閱
284  17.1k

曳豬 ><

覺得好對唔住老公豬也 ;( 抵受唔住誘惑,做佐次曳猪 ;(
由於琴晚聽到老公話去飲酒,好唔開心,明明話戒酒架嘛 ;(
揾佐一個好fd 好fd 嘅朋友吹水啦,
佢好好人咁安慰我,仲話會攬實我黎教豬 ;) 真系好warm ;$
咁就佢佐佢屋企到訓啦,
原來系怕醜仔黎 :p
咩都要我主動也,我主動除曬衫衫蓋好被等佢上黎.
但佢都仲要我話:上黎陪我訓教呀,
上到黎咁系攬實我訓教啦,
我邊有咁老實,我眼甘甘咁望住佢,
又系咁言語上挑逗佢 ;p
feel到下面有野頂住我也
我忍唔住同佢wet kiss ,但佢仲系攬住我,
我咪拖佢隻手到我波波到 ;$ 結果佢都仲系唔識做,咁我唯有捉住佢著手啦搓自己波波啦,
佢終於都識做啦 ;$ 系咁搓人波波 ;$ 又玩人地乳頭,真系舒服到(口益)出黎也 ;$
人地妹妹濕曬啦,梗系想有野餵下妹妹啦
再拎佢隻手到妹妹到 ;p
原來佢真系好怕醜架,咩都唔識,
要人教也,我教佢摔我粒豆豆 ;$ 用手指插入去揾G點 ;$
佢又學得幾快wor ;$ 整到人地好舒服,系咁(口益)妹妹又濕曬,
我梗系都唔執輸啦 ;p 系咁玩佢細佬 ;$ 但冇想像中咁理想也 ;(
玩玩下,feel到手好濕 ;(
原來佢射佐了 ;( 插都沒插就射佐 ;( 喊
就咁完佐 ;(

好似好對唔住老公豬也,老公sorry也 ;(

引用:
原帖由 siucarol 於 2013-2-16 06:19 PM 發表 查看引用來源
覺得好對唔住老公豬也 ;( 抵受唔住誘惑,做佐次曳猪 ;(
由於琴晚聽到老公話去飲酒,好唔開心,明明話戒酒架嘛 ;(
揾佐一個好fd 好fd 嘅朋友吹水啦,
佢好好人咁安慰我,仲話會攬實我黎教豬 ;) 真系好 ...
你好驚啊?

又新post,支持下先

支持!!!!

曳咗一半啦

覺得對唔住老公 ;(
引用:
原帖由 ntv7 於 2013-2-16 18:26 發表 查看引用來源

你好驚啊?

多謝你 ;$
引用:
原帖由 huskey 於 2013-2-16 18:27 發表 查看引用來源
又新post,支持下先

多謝你嘅支持 ;$
引用:
原帖由 20120816 於 2013-2-16 18:30 發表 查看引用來源
支持!!!!

我唔想架 ;(
引用:
原帖由 (小雞蛋) 於 2013-2-16 18:34 發表 查看引用來源
曳咗一半啦

引用:
原帖由 siucarol 於 2013-2-16 06:36 PM 發表 查看引用來源
我唔想架 ;(
但妳挑逗佢喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆