上一頁下一頁
發新話題

回想第一次被含。。。(part 2 更新在。P.5)

收藏  |  訂閱
87  27.1k

回想第一次被含。。。(part 2 更新在。P.5)

小弟行年 30, 事件發生在 4 年前。
話說我經常瞞住女友睇 av,  已經好想比女含, 但奈何我女友都幾保守, 接受唔到口交,咁我就一直無享受過口交之樂。
直到 4 年前, 有一次去旺角 mk 睇戲, 我照常揸佢波, 玩的的, 佢係咁輕聲話唔好, 我唔理, 繼續揸。
過左一陣,佢竟然突然彎身解開我牛仔褲鈕, 拉開拉鏈, 打低底褲,就一口含落去, 我即時呆左, 好怕比人見到, 但機會難逢, 嘆左先, 開頭的確感覺新鮮,但始終係佢第一次含, 老實講, 之後真係唔多 high,  吹左幾分鐘左右, 都無射, 佢可能知道自己技術麻麻,都無哂 mood,  咁就 give up.
跟手即時番屋企扑野, 但佢已經無幫我含。
.
果次, 係我第一次比女含, 都係唯一一次, 因為佢之後都無再幫我吹 :smile_42::smile_42:

好可憐

見到呢度 d ching 咁性福, 真羨慕 :smile_27::smile_27:

回覆1 #的帖子

冇女含,就叫雞啦

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2012-12-21 04:43 PM 發表 查看引用來源冇女含,就叫雞啦
要叫一早叫左。。。。

之後我都有暗示想佢再含 , 但佢話唔得, 嫌 dirty :smile_39::smile_39:  即使沖左涼都唔得 :smile_39:

回覆5 #的帖子

咁冇辦法

c兄有冇先同佢先舔西,如果你先舔到佢好high,然後玩埋69,或者條女會禮尚往來同你含呢?技術就要多做多練習先得

點解之前佢又會含既?:smile_41:

引用:
原帖由 一聲笑 於 2012-12-21 05:30 PM 發表 查看引用來源c兄有冇先同佢先舔西,如果你先舔到佢好high,然後玩埋69,或者條女會禮尚往來同你含呢?技術就要多做多練習先得
佢都唔比我用口 :smile_39:

引用:
原帖由 amandaywc 於 2012-12-21 06:41 PM 發表 查看引用來源點解之前佢又會含既?:smile_41:
佢話果次係戲院, 唔知點解好有 feel,  一時控制唔到喎 :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆