上一頁下一頁
發新話題

猶如夢境:-):-) (相 P.7,8,11,18,24,26,41新文p.16,27)

收藏  |  訂閱
774  274.8k

猶如夢境:-):-) (相 P.7,8,11,18,24,26,41新文p.16,27)

相 P.2,p.7,p.8,p.11,p.18,24,26,41文 P.16,27
比d支持我la:smile_24::smile_24::smile_24:

大家記得我嗎? 好耐無上泥la....  :') 最近食得太飽…同男友曳曳冇之前咁開心同興奮:’(好多時要搞好耐先濕…好似變咗機械式咁 但有時好想要ge時候,又無時間同地方…有時好down...各位巴打絲打點算呀?   
最近有一次我都好中意,話說有一日去咗佢屋企,我就係張床到挽電話挽到訓着咗…訓咗都有兩個幾鐘。訓到成身無力,正是每個人最弱ge時候…我隻眼平開平合見到我男友係到打飛機,我即刻合埋隻眼:-X點知又訓着咗o_O,係我醒番時我條褲已經俾男友除咗,佢係我低褲面撩逗我豆豆係咁打圈,搞到勁行但又無力,為有任男友魚肉la 係我半興奮半睡眠狀態,有一枝俾男友細佬粗ge野入咗去黑洞到:smile_47:,我好細聲叫咗一聲…吖!好彩佢聽5到,佢慢慢…慢慢咁郁,好有節奏咁抽插每一下都好深,bb又好硬搞到我好頂引 =-o Niki bb 雖然醒咗…但四肢無力,叫都無力靜係可以細細聲係到叫…係咁寧靜ge 下午 只聽到男友呼吸聲同niki bb ge水聲!真係好舒服好warm …

有part 2;-) 要睇下大家對niki bb 好5好la

第一支持

引用:
原帖由 foreverniki 於 2012-12-4 11:32 AM 發表 查看引用來源
有part 2;-) 要睇下大家對niki bb 好5好la

快滴出啦!!

引用:
原帖由 foreverniki 於 2012-12-4 11:32 AM 發表 查看引用來源

放心啦,你咁正,我會好好咁對你,錫住你。。。

支持支持!

想我點樣對妳好先
等我比妳開心興奮好冇?

支持你niki

引用:
原帖由 lifa.cpa 於 2012-12-4 11:34 AM 發表 查看引用來源
第一支持
有d咩感覺呀?

引用:
原帖由 ntv7 於 2012-12-4 11:40 AM 發表 查看引用來源

快滴出啦!!
做咩呀?釣下你引先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆