___ 愛上 sex partner ___

收藏  |  訂閱
37  11.1k

___ 愛上 sex partner ___

依個post,係舒發下情緒。
有d長,冇咩太sexual ge descriptions。。主要係分享一個真實故事

件事發生左一個月…
哥陣係機緣巧合下,識左個男仔,我地大家都係係外國ge。
佢係依邊定居做緊野嫁喇,我係依邊讀postgrad。

咁其實岩岩識哥陣,大家可能都係各自ge感情上都遇到錯折,而且大家都寂寞左好耐,
所以 text 左2日次後佢就約我食飯,text ge 內容都有小小 sexual cues 不過唔露骨。
係第一次date ge時候,佢係咁望住我眼金金,讚我好靚女,話未見過靚過我ge女仔-_-
未試過比個男仔讚得咁誇張lor,我都有d d uncomfortable,佢又好真誠咁wor。
食完飯返到我家門口,佢要我比個goodbye kiss 佢當係路費,因為佢黎左車我去食飯同車我返屋企。
咁我同自己講,好正常姐,禮貌黎ge,especially 係外國…(不過我兩都係chinese)
我就hug佢之後kiss左佢cheek一下,就講bye bye喇。
點知,我就落車佢問我,can i kiss u?我唔知點解冇反應…個樣微笑之餘又有d embarrassed,
佢就已經kiss左埋黎。=0= 我唔係好願意其實。。。
我過左2-3秒之後縮左,同佢講多句bye bye就走人。之後諗起都覺得shit 好 awkward
之後哥1-2日,都有text,佢同我講“the kiss was great”,我地ge對話有更sexual d ge野。
有小小phone-sex咁,佢有問過我“想唔想(have sex)?”,我都婉轉冇直接答佢。
因為我未試過,同未ready去接受sex partner依樣野。
同埋知道左,大家同時都對愛情係比較絕望,冇諗過想拍拖住等等。
但我們都feel到大家對大家產生左sexual attraction。。我諗我地都寂寞吧。

anyway,2日之後,佢黎左我家,但我地之間冇明示過d咩,
都係話catch up,見下哥d,其實我開頭真係怕會發生d咩,
我就諗起個電腦有d問題,係咁e叫佢幫我check下,等大家有d野做,點知佢1分鐘就幫我solve左:smile_27:
我都未諗得切哥一刻點好,因為又有d awkward,
我本身坐左係地下,佢就叫我hey get up,拉左我起身一野hug住我,
hug到好貼,隻手開始go around我個back,之後掃下掃下到hips,同我講好掛住我好想錫我,
我都冇reject,同佢french kiss,之後佢隻手伸左入黎我胸前,都幾aggressive
因為身同身好貼,我已經feel到佢下面有反應,我知道佢想點,但我覺得我未ready,
因為我從來未試過有d咁ge關係(其實佢都未試過)…
咁我同佢講,“sorry I'm not ready”,佢就calm down左小小,話“ok,你想我先會go on”。
因為早幾日去左做volunteer 企左好耐,all of a sudden,我腰痛企唔穩,
佢叫我上床話幫我massage,我哥刻遲疑左好幾秒,佢就話應承我only massage,
我話ok,就入左bedroom。

我upside down訓左係床到,佢knee係床邊,其實佢唔係好識按,亂黎,
按左1分鐘都冇,佢又開始伸手入黎掃我個back(其實我有小小遇左),
我冇講咩,佢好似好有urge咁,坐左上床,反起我件3開始kiss 我個back,
我立刻反轉身, “hey no 你又話only massage ge?”,
佢話“sorry,你真係好attractive,我只想鍚下”,
我都未回應,佢就已經又反起我件3鍚我個body,慢慢鍚上黎個胸到,
我個人都軟哂,呼吸開始急速,我下面都開始有反應,但我又真係唔想同佢發生關係住,
欲拒還迎地,我叫佢“唔好,我真係味ready,你唔係話你唔會亂黎嫁咩?”
佢話“sorry,你真係好attractive,我忍唔住,我硬哂好辛苦,你鍚下佢得唔得”
之後佢企返起床邊,一路除褲,一路問“可以嗎?”,我冇講過野,望住佢,
佢真係除哂,“鍚下佢啦…可以嗎?”,
唉,其實佢由頭到尾都冇迫過我,但係勾引我就一定嫁啦,

我真係鍚左落去,佢慢慢再訓係我張床到,
我一路blow佢一路呻吟,真係未聽過男仔叫得咁誇張同大聲,仲係咁話好舒服,
blow左5分鐘倒,我問佢“舒唔舒服呀?”,佢話“好舒服,我都想摸下佢鍚下佢”
之後佢隻手掃左落我下面,我又一次話“我真係未ready,我未試過咁ge關係嫁”,
因為我個樣真係好似唔想咁,佢都冇迫我,話“咁我鍚下你可以嗎?”,
佢壓左我落床,french kiss,又再次kiss落去我body到,
我真係開始定唔著,佢係有心勾引我,我諗佢都知我有反應想要,
好快佢除哂我d 3,同佢自己d 3,佢想插入黎,
但我又hesitate,“我真係未ready,唔好,我真係唔得呀”,
但佢哥刻好似好想要咁,我有反抗不過又欲拒還迎,
同埋佢真係大隻又大力,壓住我成個郁唔到,最後都係比佢插左入黎,
其實,我已經濕哂,我同佢,哥刻都忍唔住叫左出黎同呻吟,
之後成個過程,換左唔同positions,大家都好enjoy,好合拍,好放,
我同佢都大家好耐冇試過有咁正ge sex。。。
係成個sex ge過程之後,我地都好tired,訓左一陣傾左一陣,
佢有電話黎,要返office做d野,
哥刻,有d唔捨得唔開心,係到諗佢以後會唔會唔再搵我
不過,都同自己講,“just a casual sex”,
點知佢走左唔夠10分鐘,已經又text我,好sweet。

之後我地日日大家一起身就text,直到訓覺,
2-3日見一次,去食野,睇戲,去下beach,係屋企hea下,make out 下,
本身大家都無話過要係一齊,
但係過左2個星期倒,佢同我講佢真係愛上左我,
係text佢會同我講佢好掛住我,make out 哥陣會同我講“i love you”
我諗我都愛上左佢。。。。
我地同一個星座,咩都好夾,好多野講,無盡ge話題。。。etc
同friends with benefit出戲完全一樣,由sex relationship發展到love relationship。。

依刻可能你你會問我,咁大家愛上左,咪係埋一齊lor,點解要咁煩惱?…
如果事情都可以咁簡單就好,我剛讀完master,玩多2-3個月就返香港,佢就係依邊定居。
開頭諗住casual sex 玩下,咁大個女未試過,冇諗過commit,
但我同佢都玩出火。。。
佢叫我留底同佢係埋一齊,我有千萬個原因唔可以留,一定要返去hk,咩原因就唔講喇。。。
我地仲有hang out 同make out,
但我都唔知我地依段咩關係,唉。。。友達以上,戀人之下。

我地都好唔開心,不過人生就係咁。。。
所以想係到分享下,舒發下情緒。
ps:想找 SP ge 唔好 pm 我 Thanks

引用:
原帖由 penelopezhang 於 2012-11-20 01:18 AM 發表 查看引用來源
依個post,係舒發下情緒。
有d長,冇咩太sexual ge descriptions。。主要係分享一個真實故事

件事發生左一個月…
哥陣係機緣巧合下,識左個男仔,我地大家都係係外國ge。
佢係依邊定居做緊野嫁喇,我係依邊讀p ...
加油,在搵返一個啦!!

get some gd experience.

加油

引用:
原帖由 ntv7 於 20/11/2012 01:21 AM 發表 查看引用來源

加油,在搵返一個啦!!
以後都唔會再敢玩d咁ge野,好唔開心,casual sex doesn't exist :smile_39:

引用:
原帖由 penelopezhang 於 2012-11-20 01:28 AM 發表 查看引用來源

以後都唔會再敢玩d咁ge野,好唔開心,casual sex doesn't exist :smile_39:
我系话认认真真那种!

引用:
原帖由 penelopezhang 於 2012-11-20 01:28 AM 發表 查看引用來源

我都有感既感覺有d野玩過龍

引用:
原帖由 caywing123456 於 20/11/2012 01:32 AM 發表 查看引用來源

我都有感既感覺有d野玩過龍

你試過?

引用:
原帖由 penelopezhang 於 2012-11-20 01:38 AM 發表 查看引用來源
   你試過?
都係最近先無左,我地都係感

引用:
原帖由 penelopezhang 於 2012-11-20 01:38 AM 發表 查看引用來源
   你試過?
我當初都認識我地既基礎係sex但內左先發現唔係

前往最後回覆