新手作……報復女老師

收藏  |  訂閱
7  22.1k

新手作……報復女老師

注意 : E篇文100%都係我既思想…絕無抄襲…

報復女老師

我叫阿文,今年18歲,仲讀緊中五,我每次番學果陣成日比學校個班主任Miss Chan鬧,佢成日串我真係好煩,又罸我抄又留我堂,比佢咁樣針對,真係忍無可忍啦,我一定要對佢報復,話比佢知「我忍你好耐啦!!!」

雖然個Miss Chan係好串,但佢又索到爆,個個人話係美女,佢化左濃妝,頭髮前長後短,戴住一對紅色既正方框眼鏡,身穿一條迷你牛仔短裙,上身着住白色T恤,再配一對啡色拖鞋。 佢塊面好靚,個胸部好大,身型仲係纖幼。

我又唔會咁殘忍打死佢…但係我會令佢……

-------------------------------------------------------------------------------------

今日我因為冇做功課又要比人罸留堂,我好火,真係頂唔順……
而家係小息時間,我去雨天操場搵兩個朋友阿輝同阿杰傾計……

阿輝:「做乜呀!阿文…又比Miss Chan罸呀?」
我:「係呀…我又衰左啦!」
阿杰:「唉…你有邊次唔衰啊你!」
阿輝:「今日係11月24日,我琴日買左隻新GAME 叫Assassin's Creed 3…仲諗住叫埋你去我屋企玩添!」
阿杰:「咪係囉……」
我:「都估到啦…好野都唔到我玩既!!」
阿輝:「咁你又唔洗咁失望既…你一早做好D功課咪有得玩囉……」
阿杰:「咪就係…如果你搞掂哂咪唔洗煩囉…」
我:「今日真係忍無可忍!火都來啦……」
阿杰:「你想點呀?!」
阿輝!「殺左佢?」
我:「唔係……我要姦左個Miss Chan佢……」
阿輝同阿杰:「唔係呀話?」
我:「係呀!!!」
阿輝:「你講笑姐…唔係認真既……」
阿杰:「唔好玩啦!!!阿文」
我:「邊係玩呀!真嫁……」
阿輝:「咁幾時呀?!」
我:「放學。」
阿杰:「咁祝你好運啦……」
阿輝:「小心D呀!!」之後用右手拍一拍膞頭後兩人就一走了之。

好啦…到左放學就係我表演既時候啦………

-----------------------------------------------------------------------------------------

放學後……

個個人都走哂,得翻我同Miss Chan兩個人,我已經留左足足兩個鐘,仲係比佢抄書,到而家都未抄完,E個時後,Miss Chan仲拎左一疊廢紙入來課室,我就用凶狼眼神俯視住佢……

Miss Chan:「望咩呀你…抄你既野啦」佢仲拎左成曡紙罷係我張枱到…
我好嬲咁問:「你算點呀!!!」
Miss Chan:「仲有好多比你抄呀!你再唔抄埋佢你唔好走呀!!!」
我用力打枱,之後鬧佢:「你好路喎!死八婆!」
Miss Chan:「你仲係敢膽死呀吓…!!」
我:「E句係我講先啱呀!!」
Miss Chan:「咩話…你竟然咁大口氣!」

冇幾耐,我就立即起身向Miss Chan嘴埋去,之後我雙手揸住佢個胸部同時禁佢落地下。
我就不停咁摸佢個波……令佢更加興奮。
Miss Chan:「呀~呀~呀~」之後又話「你想點呀」
我並冇理會,反而我仲將右手放到佢下半身到,輕輕掀起條裙,露出一條純白色既底褲,再伸埋隻手落去佢下體係咁摸。
Miss Chan佢係咁淫叫:「呀~呀~呀~」
我:「嘻…嘻」我笑一笑,仲兩隻手一齊剝左佢件T恤,仲見到純白色的胸圍。
再攞起一把界刀,割開胸圍中間部份。一刀斷開,亦除埋佢,
Miss Chan:「你想做乜呀!唔好呀!!!」
我:「鬼叫你平時針對我…今日我就比野你炭下!!」
我剝左佢條裙後,再係咁摸佢下體……
Miss Chan:「呀~呀~呀!」佢仲係到淫叫…好快佢個底褲仲比流出既愛液濕透左。
我毫無疑問咁除埋佢條底褲……再舉出我條大肉棒,對準佢黑森林入面好濕潤潤既陰道,一野就入左落去。

我前後前後地反覆插的動作,令我感到十分爽快,真係好正,先係男上位,後上下既坐蓮。
「呀~呀~呀」Miss Chan雙眼合起,而且面又紅埋…
就係咁佢就好無奈既表情,比我插得好High,跟住我又將動作轉為狗爬式咁倒後插佢陰道…
「呀~呀~呀…求下你…放過我啦!!!」佢就一未救我
「你求我?」我好嬲咁問佢…「我以前成日係咁求你…你就當我流…而家你仲走來求我?得…比我玩耐D先啦。」
我一直咁狂插,慢慢感受到高潮既狀態…係E刻我就忍唔住…終於都射左入佢陰道啦。我就放番條肉棒出來,見到自己龜頭上有一D痴拉拉既白色精液,我就用紙巾抹乾淨佢。
我就同佢講:「記住…你做我條女…以後都要聽我說話…我每次要同你搞野果陣你冇得Say NO!!明唔明!!!」
佢就慢慢起身,仲喊住同我講:「係……」
我就講:「着好D杉…唔好再喊…返我屋企住啦…反正我自己都同父母分開住既……」

最後我就帶住Miss Chan番屋企…………

好有幻想性

引用:
原帖由 wycyuhoyan 於 2012-8-5 04:40 PM 發表 查看引用來源
好有幻想性
thank

你踏緊線耶?因住畀版主……

引用:
原帖由 spamna 於 2012-8-5 08:05 PM 發表 查看引用來源
你踏緊線耶?因住畀版主……

咩意思:smile_41:

引用:
原帖由 lamlapleung 於 5-8-2012 21:08 發表 查看引用來源

咩意思:smile_41:
所有人物必須年過十八歲,但係你作十七…一係快快改去十八歲就冇事

引用:
原帖由 spamna 於 2012-8-5 10:15 PM 發表 查看引用來源

所有人物必須年過十八歲,但係你作十七…一係快快改去十八歲就冇事

OK

tks 4 sharing

前往最後回覆