叫G皮膚病?

收藏  |  訂閱
17  4.0k

叫G皮膚病?

以前去叫G, 大陸KTV, 叫女上酒店, 沙咀食快餐, 香港旺角,佐敦, 等等.... 都有玩過, 都係兩年前既事, 最近, 有次坐車皇崗過關, 見到排前面既C hing, 手臂上很多一粒一粒, 好能嘔心, E 個 c hing, 唔知係咪準備上大陸叫G?  令我排隊都唔能敢企咁近:smile_42:
我寫E 個POST, 唔係想份正義, 叫大家唔好出去玩, 只係, 有感而發, 其實叫G, 真係好能污漕, 就算唔中性病, 都有中皮膚病既RISK, 而且E 家大陸人既工資都高左, 多左好多好能污漕既民工叫G, 都係溝條女乾乾淨淨玩好D.:smile_24:

扮晒正人君子!挑

引用:
原帖由 johnny2greentea 於 2012-6-30 02:07 PM 發表 查看引用來源
以前去叫G, 大陸KTV, 叫女上酒店, 沙咀食快餐, 香港旺角,佐敦, 等等.... 都有玩過, 都係兩年前既事, 最近, 有次坐車皇崗過關, 見到排前面既C hing, 手臂上很多一粒一粒, 好能嘔心, E 個 c hing, 唔知係咪準備上大陸叫 ...
咁你冇再玩了????

不係講笑,真係好易中招

少個ching爭食

咁即係叫大家從良.....???

你又知係性病,無錢就有病.

引用:
原帖由 johnny2greentea 於 2012-6-30 02:07 PM 發表 查看引用來源
以前去叫G, 大陸KTV, 叫女上酒店, 沙咀食快餐, 香港旺角,佐敦, 等等.... 都有玩過, 都係兩年前既事, 最近, 有次坐車皇崗過關, 見到排前面既C hing, 手臂上很多一粒一粒, 好能嘔心, E 個 c hing, 唔知係咪準備上大陸叫G?  令我排隊都唔能敢企咁近:smile_42:
我寫E 個POST, 唔係想份正義, 叫大家唔好出去玩, 只係, 有感而發, 其實叫G, 真係好能污漕, 就算唔中性病, 都有中皮膚病既RISK, 而且E 家大陸人既工資都高左, 多左好多好能污漕既民工叫G, 都係溝條女乾乾淨淨玩好D.:smile_24:
樓主你認為自己好乾淨咩!?
其實最污穢既係樓主既思想。
歧視人咁PK既!民工唔係人呀!

皮膚病不一定由叫g傳染.

引用:
原帖由 o_~ 於 2012-6-30 05:32 PM 發表 查看引用來源

樓主你認為自己好乾淨咩!?
其實最污穢既係樓主既思想。
歧視人咁PK既!民工唔係人呀!
卒之攪到中山咁大鑊 !  

前往最後回覆