上一頁下一頁
發新話題

聚舊party玩出軌(fixed)update 97#

收藏  |  訂閱
134  37.1k

聚舊party玩出軌(fixed)update 97#

hihi,各位好,一路都好鍾意睇呢度d文,有幾次睇到濕濕地,所以想試下自己打
小妹讀完中五就出來學按摩,一路都系按摩師,
結婚2年,但係老公已經好少掂我,又出軌......入正題先

前晚,中學成班同學話出來,食個飯
之後小妹著左件薄樓,tube top同牛仔裙就出左去
一去到間餐廳,埋到台,距地幾乎唔認得我(我中學好肥,衣+ -曬)
有幾個男仔即刻問翻我個電話,當堂心裡面笑左
之後我坐左系一個我覺得幾靚仔ge男人對面,同距傾兩句,
原來距系中學時果個宅男,當年距剩系識打(飛)機同讀書,
衣+居然變到甘型!!

好啦之後食野,我就施展我ge渾身解數,用對腳撩下距,然後距缩
距一路缩我一路向上撩,撩到距jj個位,我就慢慢系度un下un下,搞到距扯:smile_30:
之後我用張台墊一墊個胸,引距,之後距就開始伸手摸我對腳,
我比距搞到痕曬,之後就缩:smile_42:

食完野,就男送女翻屋企,距好自然系送我啦,
之後等d人走曬,我同距系條街行,
距同我講:估唔到你靚甘多
我答:甘你種唔鍾意吖
距話:當然
之後我停左系度,摸住距下面講,甘你扯到甘勁,想唔想搵個女仔幫下你先
距無答我,一野嘴左埋來.....

嘴下嘴下之後,我地就去左間時鐘酒店,
一入到房,距就除曬我d衫,好似想姦左我甘
之後我就話:唔好急啦,等我幫你
距就乖乖地除曬訓落浴缸,跟住我就幫距按,不過系按linlin同jj
慢慢按下按下距jj,距突然起身反壓住我,系甘車我,車到個人暈暈地,
之後距就開始奶我對波,搞到我叫左出來,下面重開始濕
距搞到我甘high我梗系要反擊,我一野渣落去距jj度,feel到距震左下,
以為距會停,點知距抓住我對手,之後要我幫距含....
一開始系甘奶距個頭,慢慢,慢慢,之後我想突然含住距,點知原來都幾大
含唔曬,但係距就high到按住我個頭系甘吉,我系嗯....嗯.....嗯,距都無理我
過左一陣,就爆左系個口度....

終於有得沖涼,我用d沖涼液系甘按距jj,距又系甘用鹼液搓我對大咪咪,之後距又開始扯,就開始沖身....
沖身沖到大家身上無曬鹼液,距就突然系後面一野插左入來,搞到我好大聲甘叫左...啊....啊......
抓住我條腰,系甘用力插,搞到我d水系甘流....
之後距就抱起我,一路掛鼓,一路行出床,我d水行到邊流到邊
行到窗前面,距就系甘拋我,我對波fing到差d甩埋 ,一路系甘叫同細細力咬距條頸
拋左我一陣,距就放我落床........

繼續,放我落床之後距無即刻入來,距竟然
攞條繩出來綁我雙手系兩邊床角!!:smile_27:
之後距就系條頸開始奶我,奶到linlin距特別用力d,搞到我震曬......
奶完就台高左我對腳系距博頭,插左入來
一路插,一路奶我linlin,我又比距綁住左咩都做唔到:smile_27:
feel到距慢慢越插越快,條jj重郁郁下,我即刻同距講:唔好射系入面啊
距話:唔射入面就塊面啦
我:好啦....
最後好彩抽得切出來.....射系塊臉

Good...

引用:
原帖由 人妻按摩師 於 2012-4-10 04:14 PM 發表 查看引用來源
hihi,各位好,一路都好鍾意睇呢度d文,有幾次睇到濕濕地,所以想試下自己打

之 ...
等妳再打

支持,,,,,

引用:
原帖由 人妻按摩師 於 2012-4-10 04:14 PM 發表 查看引用來源

之 ...
:smile_o06: 點解我無d咁既舊同學架......:smile_o03:

fixed

引用:
原帖由 clementyue 於 2012-4-10 04:32 PM 發表 查看引用來源

:smile_o06: 點解我無d咁既舊同學架......:smile_o03:
哈哈,你系米靚仔先

你讀邊間中學。睇下是不是我的師妹。

咁得意。

點解我冇d咁既師妹架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆