尿道炎味好番.....

收藏  |  訂閱
9  967

尿道炎味好番.....

有什麼性病會引致常常尿急????????????????????????/:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:

尿道炎還尿道炎
性病還性病
多飲水多屙尿
如果可以的
係洗手盤沖下佢
都係煩你1-2日度
引用:
原帖由 十四佬 於 2011-10-11 11:04 PM 發表 查看引用來源
有什麼性病會引致常常尿急????????????????????????/:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2011-10-11 23:26 發表 查看引用來源
尿道炎還尿道炎
性病還性病
多飲水多屙尿
如果可以的
係洗手盤沖下佢
都係煩你1-2日度

睇了醫生食一個星期藥還沒好

再睇E生啦:smile_45:

Cranberry juice can help though it can induce kidney stone and tooth enamel decay. Adding water to the cup of cranberry juice you're gonna drink should help you relieve the symptoms of UTI.

我又係尿道炎 已經已經5日了 今日最後一日藥 醫生話好番就唔洗再去 有問題就再去 但唔知食完d藥點知自己好番未

順帶係度問多問 醫生叫我飲多d水 我飲左好多 多到有時可以20分鍾去toilet
但係唔係得幾滴 有冇問題??

引用:
原帖由 十四佬 於 2011-10-11 11:04 PM 發表 查看引用來源
首先你有尿道炎之前有冇發生性行為先

引用:
原帖由 loveangel_achk 於 2011-10-12 18:03 發表 查看引用來源

首先你有尿道炎之前有冇發生性行為先

我去了一樓一先引致常常尿急

引用:
原帖由 十四佬 於 2011-10-12 11:04 PM 發表 查看引用來源

我去了一樓一先引致常常尿急
lai 左野 ????

前往最後回覆