與她的激情對話

收藏  |  訂閱
18  7.4k

與她的激情對話

當我同佢入到房,我拉佢起沖涼房門口,同佢講,「跪起度等我,我沖涼」
到我沖完涼出黎,佢仲係乖乖咁跪起度,我就著番條底褲出黎,摸摸佢個頭話「乖,跪得累唔累呀?」
佢話:「唔累」
我話:「唔累呀?咁你想點呀?」
佢話:「我想聽主人命令」
我話:「今日我想請你飲野」
佢話:「咁要點先有得飲架?」
我話:「用你既方法吸出黎就有得飲」
佢話:「咁幾時可以飲呀?」
我話:「你幫主人除左條褲,用你個咀服侍小主人就知架啦」
佢二話不說就幫我拉低條褲,正想用個咀含埋黎個陣,我就縮開,坐左埋床邊
我話:「爬過黎」 跟住佢就爬左過黎,然後我拉低左佢件衫睇到少少溝,再問佢:「邊個俾你咁淫架?」
佢話:「主人鐘意我淫」
我話:「你平時都係咁淫既咩?」
佢話:「冇呀,係對住你先係咁」
我話:「咁你見到主人碌野會點架?」
佢話:「想俾你吉」
我話:「但我今日就係唔吉你,剩係准你含」
佢話:「我都鐘意」
我就用隻手壓一壓佢後腦,示意叫佢開始含,佢就開始用脷舔我袋底
我話:「含主人有咩感覺呀?」
佢話:「舒服,我最鐘意主人個呢度(佢摸住龜頭),又軟又好含」
我話:「咁你含到濕左點算呀?」
佢冇答我,因為佢知我今次唔吉佢,然後開始吸蛋,呢條女之前睇4仔學唔少,跟住佢拎左個枕頭放起腳度,起地下含隻腳應該真係幾痛
如是這佢再含一陣,就開始舔棒棒,我刻意完全唔俾反應佢,雖則佢舔得好爽。
我話:「下面係咪濕濕地啦?係咪好想俾我屌?」
佢話:「嗯」
我話:「邊個叫你咁淫賤,我就係唔屌你,你話你係咪淫賤?」
佢話:「嗯」(佢開始放入個口一啖含完又一啖咁含)
我話:「你睇你幾姣,你係咪天生就係咁姣?」
佢話:「唔係...姣你」
我話:「姣我?咁你以後係咪剩係姣我?」
佢話:「係」
我話:「咁你即係生出黎就係做我性奴啦」
佢話:「嗯,係呀」
我話:「你阿媽養大你,就係為左等你服侍我啦」
佢話:「係呀,係服侍你」
我話:「咁你係咪心甘情願做我性奴呀?」
佢話:「係呀」
我話:「我有冇迫你?」
佢話:「冇,我鐘意」
我話:「咁你以後係咪剩係俾我扑?」
佢話:「嗯,剩係俾你扑」
佢再含多一陣,竟然話:「好濕,好痕呀」
我話:「我咪話左唔扑你囉,乖乖地同我含」
到呢度佢就好落力含,由於以上情節略有刪減,去到呢度已經差唔多想射,就一次過將d野射晒入佢咀度,佢吸乾淨後將d野起個咀度long左一陣,就吞左。之後既事唔多講。

呢個女仔係邊個?佢唔係引版既人,亦都唔係港女,其實有一段時間之前我都出過post講過佢, 我打文鐘意一次打完, 唔釣人癮, 不喜切插。

C兄邊到識到咁乖嘅奴@@

回覆 2# 的帖子

其實係..........qq

ching 你真係好幸福呢!!

引用:
原帖由 tammook 於 2011-9-27 01:27 PM 發表 查看引用來源
Cool....又乖又聽話

引用:
原帖由 tammook 於 2011-9-27 01:27 PM 發表 查看引用來源
你想講你多了一位sp?還是一位女奴?
你們不是在引版識是嗎?
咁你又何必作出暗示呢?

你就好:smile_40:

引用:
死野...人地誤會左係我呀?咩QQ呀....又唔講清楚...比你激死

引用:
原帖由 QQbaby1112 於 2011-9-28 01:15 AM 發表 查看引用來源

死野...人地誤會左係我呀?咩QQ呀....又唔講清楚...比你激死

放心啦..佢打細階qq,...你是大階QQ:smile_o01:

引用:
原帖由 QQbaby1112 於 2011-9-28 01:15 AM 發表 查看引用來源

笑鳥XD

前往最後回覆