50 12345
上一頁下一頁
發新話題

與男朋友於床上的點滴><

收藏  |  訂閱
49  6.8k

與男朋友於床上的點滴><

hello 第1次開post 想同大家分享下..

諗起同呢個男朋友既第一次真係好sweet><
果日放工後佢送我返屋企 佢約左朋友去飲野 本來佢都走
但係佢d朋友又未出到黎wo 出面又鬼咁熱 咪叫佢上黎坐下囉
事前我真係冇諗過同佢發生關係架 果陣時大家1齊左個幾禮拜
費事俾佢覺得我好隨便>< 但係其實我好咸濕 好鍾意攬野..
咁開頭大家都冇咩交流 佢係度玩i phone 我就玩facebook,
之後佢無啦啦攬住我睇我玩fb wo ,我緊係佩合下佢啦 就主動錫佢
大家係咁錫呀錫 好快就由張登錫到上張床><果時我真係好怕醜架
之後佢無啦啦仲琴上黎>< 傾傾下計 我話 "成日都係床聽到爸媽攬野d聲"
佢就係我耳邊用氣聲講 "你估我地曳曳佢地聽唔聽到呀拿" 個樣仲好咸濕 我震左震><
佢係咁錫我 我好熱, 我個人對耳仔好敏感 但又超級鍾意, 好癢 我忍唔住細聲叫左出黎
佢愈錫我愈叫 我愈叫佢愈錫, 佢係咁叫我唔好叫>< 哈哈 我係都要叫
之後佢話" 好喇下,你再叫我大大力汁劑你架" 其實我想好耐>< 所以我緊係有叫啦哈哈
之後佢就除我d衫 . 成個人壓住我 我feel到佢咕咕已經變大左><仲頂住我
我好想要>< 卒之... 卒之 ....佢入左黎 好舒服 真係好爽 男朋友咕咕唔算大 又唔算長
但由於我都好耐冇攬野 上一次都 3 4個月前,第一下已經有升仙既感覺
之後佢真係係大大力咁扑我 好大聲拍拍聲><我好鍾意呢d聲
點知突然間佢d fd打黎 話到左 ><我好失望 岩岩到戲玉就要 byebye:')
男朋友話下次先wo>< 果次之後我覺得我同佢既感情又好左
我覺得sex真係可以拉近情侶既關係架><哈哈哈

原來你係咸濕妹~~:smile_o12:

引用:
原帖由 玄鬼 於 2011-9-14 06:18 PM 發表 查看引用來源
原來你係咸濕妹~~:smile_o12:
我都認既

引用:
原帖由 ab_wong 於 2011-9-14 06:16 PM 發表 查看引用來源
hello 第1次開post 想同大家分享下..

諗起同呢個男朋友既第一次真係好sweet><
果日放工後佢送我返屋企 佢約左朋友去飲野 本來佢都走
但係佢d朋友又未出到黎wo 出面又鬼咁熱 咪叫佢上黎坐下囉
事前我真係冇諗 ...
好主動呀你

堅想識咸濕妹呀 haha
可以做個fd ma:smile_40:

引用:
原帖由 nam0710 於 2011-9-14 06:27 PM 發表 查看引用來源
好主動呀你
我依加對住佢仲主動 哈

引用:
原帖由 Xsonson 於 2011-9-14 06:36 PM 發表 查看引用來源
堅想識咸濕妹呀 haha
可以做個fd ma:smile_40:
緊係可以la ^^

引用:
原帖由 ab_wong 於 2011-9-14 06:24 PM 發表 查看引用來源

我都認既
咁大唔大食先???:smile_o01:

引用:
原帖由 ab_wong 於 2011-9-14 06:40 PM 發表 查看引用來源

我依加對住佢仲主動 哈
可唔可以做個朋友呀

引用:
原帖由 ab_wong 於 2011-9-14 06:40 PM 發表 查看引用來源

緊係可以la ^^
見你咁reply 真係開心死我haha
最衰pm唔到聯絡方法俾你喇:smile_42:

50 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆