有 Ching 可分享1-2個qq 號嗎?

收藏  |  訂閱
10  1.3k

有 Ching 可分享1-2個qq 號嗎?

我係新手 請ching pm我1-2個qq號加入大家庭  謝謝大大

有人睇, 冇人分??

多謝ching,

呀師弟,真系唔想講到要講,qq女系要自已加番來架,下下要人比,咁使唔使安排幾個比你吃,仲要洗幹淨,跟手叫聲:師弟,食得啦,等你食完仲要比你話唔得喎條女咁丫?真系。(以上可能系一班師兄好想講的話。

引用:
原帖由 samliu1968 於 2011-8-19 11:40 PM 發表 查看引用來源
呀師弟,真系唔想講到要講,qq女系要自已加番來架,下下要人比,咁使唔使安排幾個比你吃,仲要洗幹淨,跟手叫聲:師弟,食得啦,等你食完仲要比你話唔得喎條女咁丫?真系。(以上可能系一班師兄好想講的話。
X2

引用:
原帖由 samliu1968 於 2011-8-19 11:40 PM 發表 查看引用來源
不能同意更多

引用:
"以上可能系一班師兄好想講的話"!?..........你呢句我就唔多同意喇!呢度大把"伸手"都係咁。
眼見呢度D post,一有人出post,一版十五行,其中就有成8成都係果D可以pm嘛、可吾可以介紹比我呀、可唔可以比我試試咁............................,好X心你地班"綜援戶"咪咁X老X土啦!不X知所謂,洗唔X洗連袋都要幫你地班"伸手"戴埋呀!連玩Q都玩到咁X肉酸,玩黎做乜。

引用:
呢位ching講得對。

回帖子是一個禮貌!
可否給我 QQ 號

pm qq no ,thanks

前往最後回覆