49 12345
上一頁下一頁
發新話題

3 Jin Ban San

收藏  |  訂閱
48  9.3k

3 Jin Ban San

三正半山酒店集團經營的酒店都以高級為主,三正集團也找來了任達華做佢哋廣告代言人。廣東省最高級應該係塘廈的三正半山,樟木頭的較次,檔次應低一個級別。不過酒店的面積都很大,汽車進入了私家山路還要走一分鐘才到達酒店大門口。酒店分A/B/C/D座設有泳池/中西餐廳/會議廳/KTV/按摩桑拿/網球場/桌球室/停車場/免費火車站接送等等。

周末同幾個師兄訂好房到那裡唱K,由E師兄駕車從羅湖口岸出發,我問師兄你在大陸工作?師兄話唔係。我又問你又會識路,佢話有電子導航系統啊(GPS System)!科技發達真好,的確為我們的生活添加很多樂趣。

到了酒店到前枱Check-in,點知柜枱經理話酒店得兩佰幾間房,今天房間好緊張而且你們訂的是特價房要等啊。嘩原來訂平價房(都四舊幾)要Stand-by真吹漲。經理話不如改桑拿房啊唔使等而且平啲@238。上去睇過房間覺得都可以接受。

六點鐘到中餐廳食啲嘢,六點半到花街揀女去,當時女唔係咁多要七點先返齊人。囡囡大部份行3/6/9,有少部份模特兒4/8/12。模特兒其實冇乜靚女。當晚點咗兩件/西安和湖北,囡囡大致上都可以,冇乜咋型/扮嘢。

半夜醒來要試一試1.8光圈的威力,在一枝燭光下不用閃燈拍攝了囡囡海棠春睡的姿態,不過被囡囡發現要求刪去。

酒店大門口

西安囡囡

泳池

走廊

桑拿房

露台遠眺

KTV

正呀,thx

好一個渡假性地!!

網上 有免費軟件
將刪左 既 相
PHOTO RECOVERY :smile_38: