49 12345
上一頁下一頁
發新話題

玩CAM的後感

收藏  |  訂閱
48  9.5k

玩CAM的後感

我夫婦二人係兩年前開始同其他夫婦玩CAM SEX。初時我老婆都有D唔願意,但經我多次請求佢就俾一齊玩但就唔會除衫,經多次努力終於搵到PAIR夫婦,咁就開始第一次CAM SEX,最初我老婆真係唔俾除佢件衫,但當對方好放咁除哂衫同係CAM面前做嘅時候,我老婆就好有返應咁出哂水真係好濕,咁我就成機除哂佢D衫,仲同佢一齊做添,真估唔到第一次玩CAM就玩到咁放。不經不覺玩咗兩年,而家我哋仲會玩到幻想對方扑佢或者我同對方一齊扑我老婆,我老婆仲會HIGH到D水整濕張床。有時HIGH起上嚟我老婆仲會叫對方嚟一齊扑佢添,嘩...我一聽到就真係HIGH到即刻想出嘢!我覺得玩CAM呢樣嘢真係仲好過睇四仔,又可以增加大家嘅幻想。
唔知呢到有冇其他情侶或夫婦都有玩開CAM 呢?

我同女友都系玩CAM   架

引用:
原帖由 hkr2001 於 2011-6-17 07:12 PM 發表 查看引用來源
我夫婦二人係兩年前開始同其他夫婦玩CAM SEX。初時我老婆都有D唔願意,但經我多次請求佢就俾一齊玩但就唔會除衫,經多次努力終於搵到PAIR夫婦,咁就開始第一次CAM SEX,最初我老婆真係唔俾除佢件衫,但當對方好放咁除 ...
真的嗎?:smile_41: :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 舌頭長3 於 2011-6-17 08:14 PM 發表 查看引用來源
有冇興趣一齊玩?

回覆 4# 的帖子

YES                     .........

i want too :smile_o05:

又唔知有呢個玩法喎

都想,吾知老婆點諗

引用:
原帖由 舌頭長3 於 2011-6-17 08:14 PM 發表 查看引用來源
有冇興趣叫你條女俾我睇?!
hahaaa:smile_47:

點玩嫁:smile_41:

49 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆