長期冇水嘅問題

收藏  |  訂閱
8  761

長期冇水嘅問題

想問吓大家,其實點解有啲女士想做時會dry嘅呢,做咗前戲都係咁...
有人話用潤滑濟呢啲,咁唔通次次都要用???
會唔會個女嘅有性冷感又或者對做嘅人冇feel.....???

分泌多與少既問題姐,人人唔同嘛,正如有人大汗有人唔出汗,天生少既係要用潤滑濟幫下手:smile_35:

引用:
原帖由 s_o_s 於 2011-5-14 11:23 PM 發表 查看引用來源
想問吓大家,其實點解有啲女士想做時會dry嘅呢,做咗前戲都係咁...
會唔會個女嘅有性冷感又或者對做嘅人冇feel.....???
曰做夜做邊度有甘多水補充
試下條女2 weeks 無做野,前奏夠,5起水都幾難
無水5緊要,搵樽蒸溜水倒落去ma 得Law

引用:
原帖由 s_o_s 於 2011-5-14 11:23 PM 發表 查看引用來源
我之前個 gf 又係咁,天生既你做幾多前戲都無用,我試過做成粒鐘都無咩水…

我經驗得番黎係小水既女人對性係淡好多,無法架…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-5-16 04:06 PM 發表 查看引用來源

我之前個 gf 又係咁,天生既你做幾多前戲都無用,我試過做成粒鐘都無咩水…

有起下gf底呀,良家婦女一定有既
一係對你無feeling

好多女性都係咁, 可能是緊張都唔定,做前可以 DRINK 些酒,大家都會RELAX D。

但都唔得就用KY 啦,方便快速。記得唔好死來,她一痛,唔再同你做就死。快買啦。

http://www.ohohyes.com/catalog.asp?catid=58003&subcatid=57765

買水性的如你會用CONDOM的話。:smile_38:

引用:
原帖由 漁夫 於 2011-5-16 04:03 PM 發表 查看引用來源

曰做夜做邊度有甘多水補充
試下條女2 weeks 無做野,前奏夠,5起水都幾難
無水5緊要,搵樽蒸溜水倒落去ma 得Law
好膠喎你嘅答案!!! 你就真係好多水吹喇

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-5-16 04:06 PM 發表 查看引用來源

你嘅經驗都可能啱喎...

引用:
原帖由 chicken22 於 2011-5-19 11:46 PM 發表 查看引用來源
好多女性都係咁, 可能是緊張都唔定,做前可以 DRINK 些酒,大家都會RELAX D。

但都唔得就用KY 啦,方便快速。記得唔好死來,她一痛,唔再同你做就死。快買啦。

http://www.ohohyes.com/catalog.asp?catid=580 ...
多謝你嘅回答,但係我地都冇再聯絡喇 ,
因為個男嘅認定個女嘅對佢冇feel呀.....而個女嘅又冇再主動揾番個男....:')
你講中咗喇:')

前往最後回覆