上一頁下一頁
發新話題

CP高清仁K團~5月14日~

收藏  |  訂閱
246  11.9k

CP高清仁K團~5月14日~

5月14日 再開一團CP高清仁K團
時間:5 月14日(星期六)
地點: CP K場
集合:羅湖火車站 下午3:30
女女: 2-5-8 , 3-6-9(脫)
行程: 先去拿酒店房, 之後去K場挑女女, 再大家一起吃飯, 再開始飲酒唱K玩女女! 大概玩到12:00-1:00 就去吃宵夜! 再各自回房或下場,如果想自己走先都可以!
如果要預訂酒店請先預早通知我, 可以代訂!
當晚是飲啤酒的!
注意:非常歡迎玩得飲得之人,新手,不歡迎公安,記者,二五仔及攪事ON9仔!全晚禁毒,不准拍照!不要放飛機,我會Bad List你!
如果想知收費及詳細資料玩法可PM我!想Join都係PM你香港及大陸號碼!

八人成團!唔去都支持下!開團都是想大家一齊玩下交流下!
己報名人仕如下:

eidosyeung
jasonchanjasonchan
jasonchanjasonchan 朋友

fungyiu123
tommy4337
ming8855wered

引用:
原帖由 六道輪迴 於 2011-5-4 10:26 PM 發表 查看引用來源
5月14日 再開一團CP高清仁K團
時間:5 月14日(星期六)地點: CP K場
集合:羅湖火車站 下午3:00
女女: 2-5-8 , 3-6-9(脫)
行程: 先大家一起吃飯, 之後去K場挑女女, 再開始飲酒唱K玩女女! 大概玩到12:00-1: ...
去唔倒

都支持

玩得開心 ddd 啦:smile_38:

支持新POST~~~~~

多謝大家支持!!!!

幫你push psuh push:smile_o12:

不好意思
我是新仔,
認真問咩系"女女: 2-5-8 , 3-6-9(脫)"  麻煩可以解識下嗎?
收費及詳細資料
(我想知道去大陸ge邊同去邊間)
玩法可PM我?
麻煩麻煩 thank you.

引用:
原帖由 aino3 於 2011-5-5 12:08 AM 發表 查看引用來源
不好意思
我是新仔, 認真問咩系"女女: 2-5-8 , 3-6-9(脫)"  麻煩可以解識下嗎?
收費及詳細資料(我想知道去大陸ge邊同去邊間)
玩法可PM我?
200蚊坐台,500蚊上房執一劑,800蚊過夜

引用:
原帖由 aino3 於 2011-5-5 12:08 AM 發表 查看引用來源
不好意思
我是新仔, 認真問咩系"女女: 2-5-8 , 3-6-9(脫)"  麻煩可以解識下嗎?
收費及詳細資料(我想知道去大陸ge邊同去邊間)
玩法可PM我?
你很低分, 不能PM你, 你有別的AC嗎? 也想帶你玩, 但你要50分才可以PM你!

回覆 8# 的帖子

我真系新仔 唔好意思....
再問下
2-5-8 , 3-6-9(脫)
200蚊坐台,500蚊上房執一劑,800蚊過夜?
(脫)300蚊坐台,600蚊上房執一劑,900蚊過夜?
500同800蚊唔脫?
真系唔明 解識下
thank you!!!

引用:
原帖由 六道輪迴 於 2011-5-5 12:18 AM 發表 查看引用來源

你很低分, 不能PM你, 你有別的AC嗎? 也想帶你玩, 但你要50分才可以PM你!
未必一定要有PM功能先聯絡到~
新手未夠50分,可以係'控制面板'->'編輯個人資料',輸入自己個人資料 如msn,qq等等~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆