常平女女

收藏  |  訂閱
9  2.9k

常平女女

上次食件常平女女,都有傾開,佢有個姊妺又是離婚的,
想話同佢一齊來,:smile_47: 我話好,比我試吓一皇兩后
咪就當鋪定條後路,話有機會叫埋佢姊妹出嚟.
早兩日打電話比佢,話今次帶埋姊妹出嚟
咁就要預定時間及日期啦......
今次一定有機.......:smile_46:

C-Hing, 2個都係人妻?

出得來撈 唔通係小家碧玉咩…                                                                                                                                                                                                                                

期待包膠 :smile_o12:
國內改革開放, 搞到D女都好開放 :smile_o12:

引用:
原帖由 prada2046 於 2011-4-17 02:01 AM 發表 查看引用來源
C-Hing, 2個都係人妻?
兩個都係離婚Q

引用:
原帖由 中女社社長 於 2011-4-18 05:10 AM 發表 查看引用來源
期待包膠 :smile_o12:
國內改革開放, 搞到D女都好開放 :smile_o12:
係D女開放才搞到我地大膽

引用:
原帖由 hangkachen 於 2011-4-16 06:12 PM 發表 查看引用來源
想話同佢一齊來,:smile_47: 我話好,比我試吓一皇兩后
早兩日打電話比佢,話今次帶埋姊妹出嚟 ...
Ching 不如4p :smile_13:

引用:
原帖由 legacyb4 於 2011-4-18 11:38 AM 發表 查看引用來源

Ching 不如4p :smile_13:
正想有此意

等你一皇2后報告~~~:smile_40:

引用:
原帖由 hangkachen 於 2011-4-16 06:12 PM 發表 查看引用來源
早兩日打電話比佢,話今次帶埋姊妹出嚟 ...
咁吃咗味:smile_41:foc:smile_40:

前往最後回覆