上一頁下一頁
發新話題

sz梅林食熱辣辣的火美人 有相

收藏  |  訂閱
68  32.4k

sz梅林食熱辣辣的火美人 有相

聽D師兄成日話cp鹽打,搞到細佬心慌慌,拿唔定主意,細佬又吵住要食嘢,無意中醒起年前去過果間今海潤指壓,響公文包暗袋臭出張car片,打電話去問路,call定車到福田關口接,6點半上車,頂佢老味,唔能知尼個時間系高峰期,一路塞車,坐佐成35mins,上佐3F,竟然爆房,同個麻甩佬一齊坐大廳睇電視,又過佐15mins,部長過黎話有1間房落鍾,問我地冰個先?,個麻甩佬好客氣餻,讓比我,事後先知道佢做佐call鍾,響度等緊女:smile_42:,叫部長是能但介紹一件,8仔,有樣有身材,響蛇腰仲有條紅繩,好能火,服務比唔上cp,冇咁多花什,坐系張橙睇住佢環保吹,對面一大塊鏡,好有AV feel,忍唔住爆佐系佢嘴入邊,最激系第2Q,女上時,佢騎得好激烈,仲主動同我車:smile_47:死就死喇,狂插狂車好順利出嘢,100分鍾唔到竟然出佐2Q,好似回到年輕時代,想留低佢電話,女女話可能唔做囉,要反鄉下嫁人竟然想上岸,唔阻人地喇,下次有機會再食過,出去比家用,因為有打電話,$458就可以送我返福田關
post相為證,大髀仲刺佐花紋

引用:
原帖由 bluebro 於 2011-4-9 08:13 PM 發表 查看引用來源
聽D師兄成日話cp鹽打,搞到細佬心慌慌,拿唔定主意,細佬又吵住要食嘢,無意中醒起年前去過果間今海潤指壓,響公文包暗袋臭出張car片,打電話去問路,call定車到福田關口接,6點半上車,頂佢老味,唔能知尼個時間系高峰期 ...
:smile_14: 有相真系唔錯,但佢地從良囉,冇無去到又對唔著細佬啦:smile_40:

條腰正:smile_o12:

要從良又肯比你影相........................勁!:smile_03:

plus oil all:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01: :smile_o01: gd

引用:
原帖由 愛是含狗很耐 於 2011-4-9 08:34 PM 發表 查看引用來源
要從良又肯比你影相........................勁!:smile_03:
貢就砰砰聲學美容美甲啦

引用:
原帖由 愛是含狗很耐 於 2011-4-9 08:34 PM 發表 查看引用來源
可能我屌得佢好舒服

引用:
原帖由 bluebro 於 2011-4-9 09:07 PM 發表 查看引用來源

可能我屌得佢好舒服
典樣屌呀:smile_47:

有HJ嗎?                             :smile_41:

thank for report with pictures

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆