上一頁下一頁
發新話題

我個FD俾KO捉左

收藏  |  訂閱
99  31.1k

我個FD俾KO捉左

我FD琴日打俾我, 佢叫我幫佢諗計點同佢老婆講要15日大假 同幫佢請15日事假, 條友俾KO捉到正一正, 今次真係卜街喇, 我而家同佢老婆講佢出左TRIP咋! 有錢都救唔到佢, 今次KO要人交數, 大家真係小心D

引用:
原帖由 向前行 於 2011-4-4 22:41 發表 查看引用來源
我FD琴日打俾我, 佢叫我幫佢諗計點同佢老婆講要15日大假 同幫佢請15日事假, 條友俾KO捉到正一正, 今次真係卜街喇, 我而家同佢老婆講佢出左TRIP咋! 有錢都救唔到佢, 今次KO要人交數, 大家真係小心D
他在甚麼地方和時間被ko捉?

吾知係咪我果間髮廊果位大哥

我都差D比KO捉:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=14183254&extra=page%3D3

引用:
原帖由 ac18 於 2011-4-4 10:47 PM 發表 查看引用來源
吾知係咪我果間髮廊果位大哥

我都差D比KO捉:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=14183254&extra=page%3D3
CHING 好彩, 我個FD 就:smile_27::smile_27::smile_27:
應該唔係佢, 可能係流太平地流埋佢:smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 向前行 於 2011-4-4 22:41 發表 查看引用來源
請問你個friend是否在深圳被捉:smile_41:

仲可以打到电話比你呀....:smile_27:

引用:
原帖由 高佬357 於 2011-4-4 11:22 PM 發表 查看引用來源
仲可以打到电話比你呀....:smile_27:  
冇問咁多喇, 緊係講左緊要野先啦, 唔通我仲問佢點解卸打到電話咩, 我都係通知大家一聲, 叫大家小心D, 信唔信自己決定, 冇人用槍指住你頭叫你信:smile_27:

同佢老婆話去 TRIP???

除非分左居, 吾係點會信! 訓隔離个人無執行李怱怱出門15日. 重要揾朋友通知!

吾好開玩笑啦!

引用:
原帖由 canon123 於 2011-4-4 11:32 PM 發表 查看引用來源
同佢老婆話去 TRIP???

除非分左居, 吾係點會信! 訓隔離个人無執行李怱怱出門15日. 重要揾朋友通知!

吾好開玩笑啦!
就係咁卜街囉:smile_27: 要搵埋我老頂出馬先得

師兄,你的朋友何時在那裡被捉,:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆