上一頁下一頁
發新話題

CA 3月5日 (六) 超值芝華士光豬淫k團 (有相報告)

收藏  |  訂閱
88  42.2k

日期﹕2011年3月5日 (六)

今次是農曆年後的第一團, k場多了很多新女. 不過因很多其它客人都看準新年後的3月頭來玩, 所以使各團友沒太多女可選擇, 使我深感抱歉. 幸好在經理的努力下, 各位師兄都能找到女.

今次開團為了順應年青人的飲酒文化, 我不惜工本, 除了飲啤酒及紅酒外, 更開了芝華士. 另外, 我亦在早前指示了k場加上約10首香港新歌, 其中有Neway的熱唱歌及新歌, 藉此帶些新意給各師兄.

現在東莞工資及物價都越來越高, 我覺得大家真的要趁平宜就玩多一點. 囡囡行2---6---8, 有跳光豬舞. 約 1時, 幾位師兄都已帶女上房, 餘下的師兄就玩到2時才外出到sn過夜.

之前出團 Report 連結:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=13651832
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=13707549

引用:
原帖由 andy_2008 於 2011-3-12 09:54 AM 發表 查看引用來源

日期﹕2011年3月5日 (六)
PARTY地點﹕CA 集x
出席名單 ( 9人): andy_2008, wayne127, ming8855 (2人), jcclub, hoikeiii, marco, kent佬, lshhyok

今次是 ...
支持 Andy  CA 光豬團有相既報告:smile_15:
CA 好耐都茅去過囉:smile_13: ~~~~

引用:
原帖由 pccw123 於 2011-3-12 10:06 發表 查看引用來源

支持 Andy  CA 光豬團有相既報告:smile_15:
CA 好耐都茅去過囉:smile_13: ~~~~
Last time 板主said that my photos were 違規圖片

引用:
原帖由 andy_2008 於 2011-3-12 10:08 AM 發表 查看引用來源

Last time 板主said that my photos were 違規圖片
看過師兄上次D相都無問題丫:smile_14:
不過呢度好多人督督督架:smile_39: ,我成年都茅出廣州玩樂報告啦:smile_45:

系呀呢度好多人督督督架!

引用:
原帖由 pccw123 於 2011-3-12 10:13 發表 查看引用來源

看過師兄上次D相都無問題丫:smile_14:
不過呢度好多人督督督架:smile_39: ,我成年都茅出廣州玩樂報告啦:smile_45:
yes, I hope this time, photos have no problem.
廣州, girls are quite expensive

引用:
原帖由 andy_2008 於 2011-3-12 10:08 AM 發表 查看引用來源

last  time 提左你啦:smile_o10:

引用:
原帖由 andy_2008 於 2011-3-12 10:59 AM 發表 查看引用來源

yes, I hope this time, photos have no problem.
廣州, girls are quite expensive
講周咪又係一度地方,D 女一樣有貴有平
K 場依家仲有行 1。4。8 添,你話平定貴丫
D人話廣州 K 女全部係 C9 ,我就坐既全部唔過 23歲

引用:
原帖由 pccw123 於 2011-3-12 11:38 AM 發表 查看引用來源

講周咪又係一度地方,D 女一樣有貴有平
K 場依家仲有行 1。4。8 添,你話平定貴丫
D人話廣州 K 女全部係 C9 ,我就坐既全部唔過 23歲
貢貢貢 ................. 貴!!:smile_04: :smile_04:

幾時又去玩啫!?!?

:smile_46:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-3-12 11:05 AM 發表 查看引用來源

last  time 提左你啦:smile_o10:
咪係囉,開晒口,差 d 比人罰酒呀!

:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆