[多年往事]戲院~

收藏  |  訂閱
20  11.8k

[多年往事]戲院~

當年1x歲既時候,ICQ有人add我,而 佢=Ms.A(ex) 同我差不多大,之後,幾個月大家無所不談,當然亦都有性話題 & phone sex,其後大家約出呢見面地方

就係戲院,當晚 A 著咗件中間有拉鍊外套加牛仔褲,相認後,大家去買飛

當年呢間戲院好少人去,亦無畫位可以任坐,全場加埋六個人都無,而我同A揀咗坐最後嗰行

起初,大家都係好專心睇戲,突然間 A 拖住我隻手,望返 A 既時候佢都係睇戲

無幾耐,A 咀落我個咀度,車咗一陣,大家好sweet十指緊扣繼續睇戲

過咗無耐,A 捉住我隻手摸落佢個胸度,仲叫我大力d揸吓

當我移前個身再望一望四圍環境時,佢己經拉開外套拉鍊,隻手己經摸到粒提子

原來佢上身得一件外套之外,裏面己經真空

我移後個身時,佢用另一隻手拉我個頭去右邊:smile_o09:粒提子

我問 A 可唔可以輕摸 A 妹妹時....

A:M到呀,你唔怕dirty咪摸吓囉.....
我:好呀

跟住隔咗under用右手手指振動 A 妹妹時,左手從後揸住 A 左邊胸,用口:smile_o09:住 A 右邊粒提子

有時:smile_o09:吓左邊粒提子,A 己經合埋眼,用手按住個口係到呻吟,過咗陣

A 用右手隔住褲摸長大咗既 man 弟弟,我即刻解開條褲皮帶,拉鍊,跟住 A 摸到後問我:

A:有幾長呀:smile_o14:
我:7吋

之後個佢大力揸住不斷chok,我亦都大力揸住左右胸,奶:smile_o09:左右提子,一時狂振 A 妹妹

feel 到佢就到頂時,就咀住佢,佢一到時就射咗係佢手心到

之後我拉返佢外套,牛仔褲拉鍊,同時佢又幫我清理 man 弟弟

其後拍咗拖半年後亦分手

==================================================================

做咗咁耐cd-rom,今次第一次分享:smile_o06:

1~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:smile_15:

2..................................:smile_40:

支持你啦..
歡迎加入CD-ROM現身家庭XD

引用:
原帖由 CD-ROM潛水小姐 於 2011-2-6 06:11 AM 發表 查看引用來源
支持你啦..
歡迎加入CD-ROM現身家庭XD
Thx~:smile_35:

M到都摸-0-"

不過戲院玩都幾好班既..

引用:
原帖由 Flex_man 於 2011-2-6 05:31 AM 發表 查看引用來源
當年1x歲既時候,ICQ有人add我,而 佢=Ms.A 同我差不多大,之後,幾個月大家無所不談,當然亦都有性話題 & phone sex,其後大家約出呢見面地方

就係戲院,當晚 A 著咗件中間有拉鍊外套加牛仔褲,相認後,大家去買飛
...
幾有趣噃!

引用:
原帖由 jumboleung 於 2011-2-6 11:42 AM 發表 查看引用來源
幾有趣噃!
=.=好耐無見

你應該唔認得我

support support     thank you for sharing

引用:
原帖由 ah嘉 於 2011-2-6 11:28 AM 發表 查看引用來源
M到都摸-0-"

不過戲院玩都幾好班既..
隔咗under:smile_35:

前往最後回覆