上一頁下一頁
發新話題

前男友,我要你食左我!(心情平復返->再加相@p1)

收藏  |  訂閱
614  78.8k

前男友,我要你食左我!(心情平復返->再加相@p1)

想寫下野,不過又唔寫得同男朋友既故事,怕佢會知係我...

因為我識上黎呢度都係佢話我知有呢個世外桃源:smile_o05:

所以...唯有寫下我以前既傻事la!

長話短說入正題:

有個男人,之前係我男朋友,不過最後為左第2個女人同我分手,於是我心有不甘,決定要佢偷食返我!

趁屋企人去左旅行,夜晚叫佢上黎同我整電腦,上到黎,真係俾佢整左一陣既,and then我就攬住佢,雖然佢冇推開我,但係都又冇抱返我!!!超侮辱!!!:smile_o02:

我捉住佢隻手先摸我既面,再到頸,鎖骨,心口對上少少,就係冇俾佢掂到我個波,再將佢既手放喺我條腰上面,然後自己愈攬佢愈實,上身就用對奶頂住佢心口,下身就用小腹貼住佢下面,即刻就feel到有d野喺度跳下跳下咁啦,我鍾意呢個感覺~~

佢終於錫我,唔係,係啜我個咀,冇同我客氣就伸條脷入黎摷,咁樣已經足夠令我開始意亂情迷:smile_o06:

一隻手由腰放返上我個波揸左幾下,好快就扯低我件衫伸手入個bra度直接搓,我就半瞇埋眼enjoy呢個男人對我為所欲為,佢另一隻手開始伸入我條低腰褲,將手指攝落我pat pat罅,咁樣我已經覺得個畫面好淫不過好正!

雖然佢隻手輪流揸緊我對奶,我上身同佢有左距離冇得貼住佢,但係佢另外隻手又揸又打我pat pat之餘,仲捉實要我貼住佢下面好硬既棍度,貼得太緊所以其實我都有d痛...

佢做哂主動又點叫我引誘佢呢?我跪喺佢褲襠前面,拉開拉鏈,喺佢包到好緊既底底入面攞左我最想要既野出黎:smile_o09:

:smile_o09::smile_o09::smile_o09:我要啜佢龜頭,我要chok佢支野,我要含佢揪蛋蛋,我要lem佢出野嗰度!!!

佢睇住我幫佢含既淫樣同時,我都要睇到佢俾我吹到好high既爽樣~~~佢愈滿足,抖氣愈大聲,愈嗌shit既時候,我就會啜得更加用力,含得再入一d,由底到頭lem哂成條野為止

佢急急腳咁除哂條褲,自己件衫都未黎得切除就已經扯高我個bra啜我對奶~~幾下咁大把囉=.=

推我上床除我褲,睇都唔睇已經一野直入插到底!佢”呀..”既同時我都”唔~”左聲,好舒服,我要佢條野塞滿我~~我用唔到個口啜佢條棍,我會用下面個口狠狠咁收縮啜實佢!

放左我對腳上佢膊頭,入既嗰下真係頂到我腰心腰肺!頂~駛唔駛咁入呀!下面好酸軟呀!佢唔快又唔慢咁逐下逐下插我,根本就插到我冇力再去收縮下面吸實佢,嗰刻我淨係識淫叫”ar...ar...好正呀~~我要你呀...呀!!!插我...我要你一直都插我!”

之後我都唔記得轉左d咩pose,只係記得自己用力捉實佢手臂,斷斷續續不停嗌”um...我淨係要你插我!我邊個都唔要..我只會俾你一個插~ar..”

我最期待都係聽佢抖大氣講一句”呀..我頂唔住啦~我..要射啦....呀~~ar..”

”射啦~~我要你全部射哂俾我!我要呀~~俾哂我呀”

但係佢都仲有返少少良心,冇內射我,只係射左喺我對奶上面!只要佢射俾我,其實邊度都一樣既啫:smile_o05:

~完~

(sorry,其實我應該mention返,件事係發生喺我同呢個男朋友分左手既第1個月內,已經long long time ago,我已經冇搵佢好耐啦!

佢係1個乖乖仔唔會亂玩既話,我又點會引到佢呢?當初佢揀第2個女人既時候,我男仔fd同我講最衰既人唔係個第3者,因為...只要個男人唔一下插入去,個女人都係徒勞無功!

&我有分寸,我唔會搞人老公架!thanks~)

好~~我知規矩既,要貼圖呀嘛~~

心情唔好~~加多張相俾你地:smile_24:

好好好~~~慶祝我冇再唔開心,加新相啦!

好淫亂wo~~~~~~

寫得幾好

我有同你差不多case..不過feel已不在...真係做唔到:smile_13:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2011-1-22 12:36 AM 發表 查看引用來源
我有同你差不多case..不過feel已不在...真係做唔到:smile_13:
其實..我feel都冇之前咁大,所以話自己蠢囉!!!

引用:
原帖由 E莎belle 於 2011-1-22 12:47 AM 發表 查看引用來源

其實..我feel都冇之前咁大,所以話自己蠢囉!!!
係la..女仔咁樣..蝕埋tim...不過你都羅番佢d 精...好過無la:smile_30:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2011-1-22 12:48 AM 發表 查看引用來源

係la..女仔咁樣..蝕埋tim...不過你都羅番佢d 精...好過無la:smile_30:
我辛苦努力先得到d精架,好珍貴架:smile_o11:

引用:
原帖由 E莎belle 於 2011-1-22 12:50 AM 發表 查看引用來源

我辛苦努力先得到d精架,好珍貴架:smile_o11:
哈哈,辛苦晒

回覆 1# 的帖子

寫得唔錯喎........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆