12月18日 星期六 豬骨力酒吧浩王府設宴浩王爺定情宴

收藏  |  訂閱
25  1.5k

12月18日 星期六 豬骨力酒吧浩王府設宴浩王爺定情宴

時間:12月18日(星期六)

地點:豬骨力

集合:十點半入場

想了知多點請P M 我,話你知.

PM留低你香港、大陸電話

注意:
如發現黃賭毒,後果請自負

出來玩遲早要還:
以後來玩的男除左A酒錢外加捐多十元拿去幫助小朋友,女也A十元,或是捐筆。不是自願的不用,要自己是自願的

12月11日捐錢的
男仔:
頂你個費:220元
查查:30元
浩:10元
阿杰:10元
天培:10元
阿偉:10元
白衣:10元
恆:10元
軒:10元
女仔
MAY:捐鉛筆10打
    捐彩筆5打
    捐削筆刀三包
    像皮擦5包
APPLE:捐筆80支
      捐彩筆4包
      捐像皮擦4盒
      捐錢20元
YOYO:捐10元
RETA:捐20元
菊子:  捐20元
冰(HK):   捐25元
珍(HK):   捐25元

玩得開心D...返黎出番個報告啦...:smile_o07:

上次0黎唔倒:smile_53:
今次睇下有無空先得:smile_46:

引用:
原帖由 apple0812 於 2010-12-13 08:31 PM 發表 查看引用來源
12月11日捐錢的
男仔:
女仔
    捐彩筆5打
  ...
捐款善長名都打錯,唔知善款會唔會搞錯,搞左去:smile_55: :smile_55: :smile_55: :smile_55: :smile_55:
唔好丟浩王府臉啦........老佛爺

引用:
原帖由 apple0812 於 2010-12-13 08:31 PM 發表 查看引用來源
12月11日捐錢的
男仔:
女仔
    捐彩筆5打
  ...
頂妳個費....少過上次咁多:smile_55: :smile_55: :smile_55:

點幫埋妳個仔呀:smile_55:

Apple姐~~ 係酒吧來啊?:smile_34:

引用:
原帖由 實姑轆 於 2010-12-14 01:23 AM 發表

頂妳個費....少過上次咁多:smile_55: :smile_55: :smile_55:

點幫埋妳個仔呀:smile_55:
吓,成班賣3妹生個仔:smile_43:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-12-14 02:41 PM 發表

吓,成班賣3妹生個仔:smile_43:
一講生仔又封貼架 :smile_53:  :smile_43:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-12-14 01:16 AM 發表 查看引用來源

捐款善長名都打錯,唔知善款會唔會搞錯,搞左去:smile_55: :smile_55: :smile_55: :smile_55: :smile_55:
唔好丟浩王府臉啦........老佛爺
助養的資料都下來了:smile_30: 是非洲的:smile_44: 住在莫桑比克:smile_34:

前往最後回覆