憾事!!

收藏  |  訂閱
10  2.7k

憾事!!

應該點樣說呢?只是想講出來,之前提及過的後生仔,星期四喺仔仔學校附近Starbucks見到佢,佢朝粹咗好多,我只係同佢say hello, 佢突然間撲向我,攬住我,並......錫向我,他的手並在我胸部游移,我用力推開他,之後,我返回我的車,並流下眼淚,他......send me a message...which's sorry!! 發現自己很討厭,件事是自己做成的......

算la,當人生多左個回憶la,內久無用

引用:
原帖由 kathywonder 於 2010-11-13 21:13 發表 查看引用來源
應該點樣說呢?只是想講出來,之前提及過的後生仔,星期四喺仔仔學校附近Starbucks見到佢,佢朝粹咗好多,我只係同佢say hello, 佢突然間撲向我,攬住我,並......錫向我,他的手並在我胸部游移,我用力 ...
sis~~

不用下次見到佢扮唔識佢la~~

再咁攪 會出事ga

冇...呢兩日我有d 收埋自己,我知我唔會同佢有嘢,但好嬲自己嘅任性,令到發生呢件事。 thks sis, I'll be fine!!
引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-11-13 09:16 PM 發表 查看引用來源

sis~~

不用下次見到佢扮唔識佢la~~

再咁攪 會出事ga

唔好意思師姐,無睇你之發生既事,做勿咁傷心?

dun blame yourself la.......let it be

每個人都貪玩,過去嘅事已經發生咗,就算!妳只可以阻止嚟緊有可能發生嘅一切!

戴眼識人啦......
唔好怪自己,只怪香港社會太多男人唔正常...
引用:
原帖由 kathywonder 於 2010-11-13 09:13 PM 發表 查看引用來源
應該點樣說呢?只是想講出來,之前提及過的後生仔,星期四喺仔仔學校附近Starbucks見到佢,佢朝粹咗好多,我只係同佢say hello, 佢突然間撲向我,攬住我,並......錫向我,他的手並在我胸部游移,我用力 ...

講真,佢潮粹,可以輸馬,可能比第二條女飛

未必拉上自己身
引用:
原帖由 kathywonder 於 2010-11-13 09:13 PM 發表 查看引用來源

引用:
完全唔同意呢類近似癡漢的行為。就算你說自己不自制,他也不應該這樣做吧。

前往最後回覆