上一頁下一頁
發新話題

lin 頭

收藏  |  訂閱
119  33.0k

lin 頭

每個人身上都有唔同的敏感帶,而我自己最敏感既地方既就係lin頭,唔知係咪咁既原因,我自己都會覺得人地既lin頭都會係好敏感既,特別係同以前男朋友一齊果陣時,有時出街手痕時都會不其然咁用手指掃佢地lin頭,直到有一任男朋友同我講佢怕癢,唔鍾意俾我掃佢或平時玩玩時舔佢,我才知道,唔同人對於俾人挑逗lin頭的感覺都不盡相同。

以前我對俾人撫摸波波既反應都唔係太強烈,而俾人整我lin頭時既反應係更加會縮,好怪既感覺。但自從遇上一個自己好愛的男人,而那個男人又好鍾意玩我lin頭之後,我對由lin頭帶俾我既快感,就以幾何級數咁提升了。直到宜家,我好享受男伴撥弄我lin頭時既感覺,會慢慢的按耐不住,個心好似俾蟻咬咁,性慾自自然然地流露出來。我記得他很喜歡隔住件衫去磨擦我lin頭,用手指係lin頭頂部果少少的接觸,打圈地輕輕地咁按,又會用大姆指同食指拿捏住粒lin頭,佢唔會咁快用手指大大力咁捏,而係好輕力咁夾住lin頭來磨擦。之後佢就會用脷仔舔我一邊lin頭,另一邊轉做用手掌心磨擦,遇啱有時佢沒有剃鬚,仲會用佢d鬚根磨佢地。事實上,果種感覺真係好難頂。去到呢d時間,就算佢唔用手摸我下面,我下次都已經會濕哂。好想繼續得到滿足。

如果係佢,通常佢對住我,玩波波同lin頭已經會去左半個鐘,而呢半個鐘裡面,佢就已經將我既身髒慾火提升到唔要唔既地步,佢將我的lin頭感覺程度大大咁提升。而自此之後,遇到唔同既男仔,我都會主動對佢地餵奶,睇住佢地啜住我lin頭,我會覺得好high,佢地都會越啜越high。除此之外,我都會用相同既方法,用脷仔游走佢地全身之餘,集中挑逗男仔既lin頭,我都會發覺佢地係咁典床典蓆,有D仲會攬實我,唔想我停止。而玩完一輪之後,佢地既肉棒都會變得更加硬,更加熱。然後,佢地就會帶俾我更大既滿足了^^

Support

係呀男仔都好鍾意比女啜linlin架:smile_o05:

引用:
原帖由 alcar 於 2010-9-17 11:44 AM 發表 查看引用來源
係呀男仔都好鍾意比女啜linlin架:smile_o05:
咁又唔係wor,我遇到一個男朋友係唔鍾意比我搞佢lin lin架

引用:
原帖由 走甩小姐 於 2010-9-17 11:47 AM 發表 查看引用來源

咁又唔係wor,我遇到一個男朋友係唔鍾意比我搞佢lin lin架
人人吾同既,我超鐘意,好硬釘:smile_o05:

引用:
原帖由 走甩小姐 於 2010-9-17 11:47 AM 發表 查看引用來源

我鐘意玩人地果個多d

引用:
原帖由 走甩小姐 於 2010-9-17 11:20 AM 發表 查看引用來源
每個人身上都有唔同的敏感帶,而我自己最敏感既地方既就係lin頭,唔知係咪咁既原因,我自己都會覺得人地既lin頭都會係好敏感既,特別係同以前男朋友一齊果陣時,有時出街手痕時都會不其然咁用手指掃佢地lin頭,直到有 ...
入黎支持下先

我 lin頭都係好敏感.....

引用:
原帖由 roby0821 於 2010-9-17 11:59 AM 發表 查看引用來源

我鐘意玩人地果個多d
咁多數係男仔都鍾意玩女仔lin頭既

引用:
原帖由 走甩小姐 於 2010-9-17 11:20 AM 發表 查看引用來源
每個人身上都有唔同的敏感帶,而我自己最敏感既地方既就係lin頭,唔知係咪咁既原因,我自己都會覺得人地既lin頭都會係好敏感既,特別係同以前男朋友一齊果陣時,有時出街手痕時都會不其然咁用手指掃佢地lin頭,直到有 ...
好好的分享...我都覺得係敏感的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆