上一頁下一頁
發新話題

<<續>>上次同男友ml 感覺真係好high(加左新相)31/8.

收藏  |  訂閱
175  68.1k

<<續>>上次同男友ml 感覺真係好high(加左新相)31/8.

先加左相..遲左可能無咩時間上黎..so 加左先..
(上文)個晚,妹妹好癢想搵野插下.咁..咁岩男友屋企無人..咁咪咩囉..  :smile_o05:  一去到佢屋企,佢就狂咀我...又摷我妹妹,好似好耐未食過咁..摷摷下就入左廁所....佢係後面攬住我...一路摷一路咀,男友叫我幫佢含..咁咪順下佢意..幫下佢.. 佢就開始幫我除衫同我個Lace bra bra.. 我一路含一路望鏡,我見到自己含既樣.真係好淫..but 好enjoy...... 跟住佢話轉狗仔pose,一招老漢推車.搞到我反曬眼... 我只可以大叫...佢好快就射左..我都高潮..成地都係我的淫水..  

跟住洗白白個時用個花灑對住個PAT PAT..跟住比男友用9淺1深..我~真係好正..好有前後感受..我洗到咁上下..就出左去房到..著左件sexy 內衣.
咬住手指 等佢出來..佢出來個時佢話我件brabra好令(好成功)..我就係度自慰..仲拎個震旦出來玩下妹妹..妹妹出左好多水..我叫男友黎幫我奶曬佢...奶到我好淫叫...一輪前戲玩完..佢就開始對我好粗爆..拎條jj fung 下左.. fung下右..d精.fung曬落我塊臉.. 我就好like 玩9仔.. so 佢同我玩9仔.一玩9仔我就好快高潮...搞完真係好累..

係床到休息左1陣..bf隻手開始唔聽話..出奇不而摸下我個妹妹..由於我仲係度幻想頭先..so已經濕濕地..佢1摸落黎..我震1震..佢問我係唔係好想要..我"嗯"bf就叫我幫佢含我同佢含咗一陣之後,我就轉身變成69,等我同佢含得咁舒服ge時候,佢都可以同我奶吓妹妹(我自問吹功都唔錯)不過佢奶咗一陣之後,又插隻手指入嚟,一陣又奶吓,一陣又用手指撩吓,搞到我頂唔順..好想比佢入..

<<有下文>>

舊post  http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=12935655&extra=&page=1

留cm...

<<推薦>>

OVER~100推薦會up相~

有愉快sex life真係開心:smile_30:

引用:
原帖由 NewLife^^ 於 2010-8-28 08:06 PM 發表 查看引用來源
有愉快sex life真係開心:smile_30:
THX 你都唔差..

支持!支持!
lee 件係睡衣?

引用:
原帖由 bk2628 於 2010-8-28 08:10 PM 發表 查看引用來源
支持!支持!
lee 件係睡衣?
係呀... but 不是做果時的..

引用:
原帖由 haiying 於 2010-8-28 08:11 PM 發表 查看引用來源
係呀... but 不是做果時的..
件睡衣都好誘人呀,試過著成咁倒垃圾未呢?:smile_40:

引用:
原帖由 bk2628 於 2010-8-28 08:14 PM 發表 查看引用來源

件睡衣都好誘人呀,試過著成咁倒垃圾未呢?:smile_40:
未呀...but d水喉師傅水黎男友屋佢個時..試過咁著去開門..引死佢地..

件3唔太靚:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2010-8-28 08:29 PM 發表 查看引用來源
件3唔太靚:smile_14: :smile_14:
點解咁講... ^^

引用:
原帖由 haiying 於 2010-8-28 08:23 PM 發表 查看引用來源
未呀...but d水喉師傅水黎男友屋佢個時..試過咁著去開門..引死佢地..
哈...個水喉師傅有咩反應先?
我試過睇到鄰居著成咁倒垃圾...真爽呀...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆