45 12345
上一頁下一頁
發新話題

大帽山

收藏  |  訂閱
44  13.6k

大帽山

cdr做得多, 今次係第一次出post, 請大家多多指教~

話說放假的時候, 成日會同女朋友到處去, 早2個星期我地去遊車河~
講講佢著咩先, 佢著吊帶連身裙, 仲要係低胸, 入面係白色bra同白色底底, 勁純情!!!

食完飯, 上到山, 睇夜景果時我已經手多多, 申手入去佢對奶度ge時候, 摸2摸都已經成粒的的硬晒!!!
佢叫唔好, 我心諗, 女人叫唔好姐係好啦~haha~我就用摩打手勁整佢粒的的, 咁佢呻吟叫唔好, 呢d一定有~最緊要係佢個樣好姣, 後來仲係我耳仔邊細細聲講, 叫我上返車搞......

咁講吓架車先, 我架車係7人車黎ge, 捉佢去後面落晒簾就勁打車輪, 扯低佢d吊帶, bra都除埋, 條條fing, 就勁啜佢粒的的啦~唔啜由是可, 一啜就勁叫不得止, 仲典黎典去...今次又用摩打利勁奶佢粒的, 我估佢high到想死!!!

個口啜緊, 隻手咁得閒, 就緊係一隻手揸另一個波, 一隻手玩妹妹啦~佢妹妹原來已經濕晒...仲過晒底...真係好淫好姣..咁樣整佢就更加典黎典去啦...又大叫唔好, 又要比我摸, 仲要叫我唔好停...

如是者...5min左右後, 佢反應勁大, 係咁用腳夾住我隻手, 我feel到勁濕, 原來...高潮左啦...我成手都係水, 成張椅都係水...整完佢, 跟住緊係到我啦~我條野一早就硬晒啦, 我一手除左佢條底底, 就插入去, 佢好緊, 可能佢同我唔係做左太多次(ps, 佢第一次係同我), 所以都好緊吓...如是者女上啦, 佢係我上面坐, 舒服到軟晒, 佢都無力搖啦, 我就抱佢訓低, 好大力咁插, 跟住就出野了......射晒係入面(佢有食開藥的)

之後我仲想黎多次, 佢累到無晒力,,,鬼咩, 我用手都幫佢到左2次, 岩岩又1次, 佢就爽啦...一晚high3次...最後因為太夜, 都係送返佢返home先...無黎多次啦...

第一次打, 打得唔好, 希望唔好介意啦~

一晚 high 三次之嘛 ~ 有幾多者.....:smile_45: :smile_38:

:smile_47: 一晚7次....

Good lor big car is good la.

引用:
原帖由 真空上陣 於 2010-8-19 11:55 AM 發表 查看引用來源
cdr做得多, 今次係第一次出post, 請大家多多指教~

話說放假的時候, 成日會同女朋友到處去, 早2個星期我地去遊車河~
講講佢著咩先, 佢著吊帶連身裙, 仲要係低胸, 入面係白色bra同白色底底, 勁純情!!!

食完飯,  ...
一晚三次唔算多既....

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2010-8-19 11:59 AM 發表 查看引用來源
一晚 high 三次之嘛 ~ 有幾多者.....:smile_45: :smile_38:
佢話累嗎~我慢揸返車落山果時腳軟呀...

引用:
原帖由 wonghms 於 2010-8-19 12:04 PM 發表 查看引用來源
Good lor big car is good la.
7人車係方便在呢度~

引用:
原帖由 真空上陣 於 2010-8-19 12:10 PM 發表 查看引用來源

佢話累嗎~我慢揸返車落山果時腳軟呀...
咁即係你累唔係佢累 la.....

Thanks for sharing

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2010-8-19 12:12 PM 發表 查看引用來源

咁即係你累唔係佢累 la.....
hahaha~~~:smile_30:
我怕落山炒車~~~

45 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆