上一頁下一頁
發新話題

大鍋LA....就沉LA...更新57#

收藏  |  訂閱
74  7.4k

大鍋LA....就沉LA...更新57#

平時...去到邊到玩都好...都唔會留任何感情...
同埋自己都係有個GF係HK

最意想唔到GE係...
係係我去揼正骨GE時候出現...
係6月..放工覺得個人有D累 咁就諗住揼下骨LA
揼完 有個美容師 係咁叫我做面...我話唔做想訓..
因個時都3,4點到 咁佢就冇走到 坐左係到
就係咁冇LALA同佢傾到5點幾....傾埋GE野重要D無聊野
好LA...後尾見佢都OK 靚 就留左電話NO.比佢...之後就開始SMS

本身都係諗住玩玩下...同埋都係會成日提醒自己..去玩都要記得番屋企..
其實我同佢SMS本身講GE野都唔會係情侶講GE野..只係閒話同埋講下笑咁
之後佢就同我講番 個日都唔知點解會坐係到同我講左成粒幾鐘都唔走
佢之後重講話鐘意我 我就冇應佢...
大約過左幾星期之後 我就再搵佢 佢好開心 佢一做完個客就過黎搵我....
我話是旦做一樣LA... 其實我都係想比佢抖下...因為之前佢同我講話感冒...
就係咁...抖抖下我地係美容個D房做左....
做之前邊有諗咁多...做完之後諗諗下...唉...仆街LA今鋪

更新57#
其實真係唔係話一Q比佢搞掂
係因為佢比我感覺 唔係要錢個D人..
因為咁多次都冇講過錢GE野
可能佢演技好LA
今日佢都問我 係唔係真心鐘意佢
當時真係想講係嫁 但係我知道 唔可以再係咁
佢重叫我考慮清楚 同唔同佢一齊WO
我重未應佢....
但點都好 希望自己唔會心軟!

頂!問你服未,'唔現早'都上呢道出包膠!!!

你瀨左愛滋呀? 有幾大鍋呀?

引用:
原帖由 While 於 2010-7-27 05:04 PM 發表 查看引用來源
頂!問你服未,'唔現早'都上呢道出包膠!!!
堅嫁...唔係膠POST

引用:
原帖由 pronto 於 2010-7-27 05:12 PM 發表 查看引用來源
你瀨左愛滋呀? 有幾大鍋呀?
呢樣野都有諗過下
不過另一樣係我呢排成日上去
我GF 都開始問我
我又唔知點應佢
好煩

點樣仆街啊?

我又去.........

仲大獲個沉! 你中左招!快快去check下

有冇內射?????????

引用:
原帖由 MONOPLOY 於 2010-7-27 05:17 PM 發表 查看引用來源

呢樣野都有諗過下
不過另一樣係我呢排成日上去
我GF 都開始問我
我又唔知點應佢
好煩
唔知點應佢咪飛左佢囉:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆