上一頁下一頁
發新話題

攞個波嚟揸下先 [有相報告]

收藏  |  訂閱
336  57.2k

攞個波嚟揸下先 [有相報告]

幸福
是早晨的麵包,是中午的麵條,是西餐的沙律,是山西的米醋,四川的辣椒,韓國的泡菜,美國的漢堡,

幸福還有一班老友相聚,睇巴西對葡萄牙,估中波膽有獎品,巴巴一個or [攞個波嚟揸下]。

另一種幸福是留在家吃

正當 d Post 吹9到內地夜遊又嚴打,又封艇拉人,我們星期二,在沙咀FFFFFFFF繼續我地飛巴查奶,睇墨西哥vs烏拉圭,法國vs南非,話腩之佢,正當興9采烈之際,傳來西爺訊息,話星期五有人生日,在咀咀某仁K(甘腩危險),佢話主場無有怕,屎就屎

星期五約埋四老爺上到去,飛機老爺已經揾左件380車頭燈:smile_47: :smile_47: ,樣子甜甜,玩得猜得,我問佢做咩唔飛巴,女女亦自願地飛巴,飛機老爺,眼看巴西對葡萄牙,手就上下玩耍。女女仲好腩唱得玩得,贏左鬥地主,成日喝Q:smile_38: :smile_38: 費老爺[攞個波嚟揸下先],差d俾佢激腩死,搞到成晚UNO,骰盅,輸家都要[攞個波嚟揸下先]:smile_30: :smile_30:

媽咪帶女試檯,話猜得飲得玩得,我地問有無三大要求:
1)吹簫唔催鐘,2)飛巴查奶3)上房做時唔準嗌。
聽話乜都有,唔聽話都有層樓。結果件件省鏡,都唔係好明d人點解又話掃黃,又話打風,抓腩晒頭:smile_41: :smile_41: :smile_41: ,可能係西爺主場,又或者壽星公可能係626國際禁毒日執委書記....掛

費老爺的長腿姐姐嚟到,阿三行佬三句不離本行,攞把神仙拉尺出嚟度一度,結果…睇片

後記發生左小揷曲,費老爺三行佬唔知發生咩野事,搞到好似有d什麼什麼,三行佬仲立野走人,依單野真係無人知,俾我唔覺意影到。

[攞個波來喳下先]

喳波:smile_04: :smile_04: :smile_04:

估中波膽獎品...巴巴一個

咬唇

神仙尺.....做咩唔度胸:smile_47: :smile_47: :smile_47:

發生咩野事..........謎:smile_41: :smile_41: :smile_41:

按唔按推薦....自己揸主意
[攞個波嚟揸下先]:smile_30: :smile_30: :smile_30:

PS:
南非世界盃爆冷連場,初哥賭波,輸波賠命,睇波喳波笑呵呵

根據經驗,世界盃接近尾聲,正是賭波高峰期,很多人想追回輸掉的金錢,將會落重注。一名二十三歲青年,初時僅投注一百幾十元,中途不斷加重注至數百元,至近期每注數千至一萬元不等,反映確實有人在世界盃期間失控。

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=12403009&extra=page%3D1

多謝師兄好盡興既報告....

supportttttttttttttttttttttttt

撐.....:smile_41:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-1 08:59 AM 發表 查看引用來源
撐.....:smile_41:
做咩:smile_41: 未訓醒:smile_41:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-7-1 08:51 AM 發表
幸福
是早晨的麵包,是中午的麵條,是西餐的沙律,是山西的米醋,四川的辣椒,韓國的泡菜,美國的漢堡,
幸福還有一班老友相聚,睇巴西對,估中波膽有獎品[攞個波嚟揸下]。另一種幸福是覺得貴或者唔化算可 ...
POST 相中....:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-7-1 09:00 AM 發表

你定禾:smile_30:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-7-1 09:00 AM 發表

但係識按推薦喎:smile_13: :smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-7-1 08:51 AM 發表
幸福
幸福還有一班老友相聚,睇巴西對葡萄牙,估中波膽有獎品,巴巴一個or [攞個波嚟揸下]。另一種幸福是 ...
仲未有相睇嘅......:smile_45: :smile_45: :smile_o16:

多謝師兄報告

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆