夢遺與自慰一問

收藏  |  訂閱
16  5.3k

夢遺與自慰一問

本人就18歲到,想問其實射精係唔係可以免除到??
因為身邊有朋友話可以幾個月甚至1年 都冇呢個情況出現
請問咁樣係唔係正常??1-2星期一次算唔算正常??

有時會不自覺地夢遺,感覺不太好受 所以想請教一下..

回覆 1# 的帖子

其實可以做吓運動~~同2,3日打一次囉:smile_o05:

但我已經1星期一次咋啵@@~
有朋友(同年)佢話可以幾個月甚至1年 都冇呢個情況出現
我想知佢呃我定係點??
係唔係我唔正常??

打飛機末冇攞:smile_45:

你仲後生所以一定係咁~~~
你D朋友同你係唔同既..個個人都唔同既
但你都唔好介意因為你18歲係好正常會有夢遺.
因為我之前都係咁所以唔好太介意

引用:
原帖由 一路靠背 於 2010-6-18 05:47 PM 發表 查看引用來源
本人就18歲到,想問其實射精係唔係可以免除到??
因為身邊有朋友話可以幾個月甚至1年 都冇呢個情況出現
請問咁樣係唔係正常??1-2星期一次算唔算正常??

有時會不自覺地夢遺,感覺不太好受 所以想請教一下..
=女人有m到夠麻煩啦 但無可避免

引用:
原帖由 D_J_ZERO 於 2010-6-18 11:44 PM 發表 查看引用來源
你仲後生所以一定係咁~~~
你D朋友同你係唔同既..個個人都唔同既
但你都唔好介意因為你18歲係好正常會有夢遺.
因為我之前都係咁所以唔好太介意
咁樣我呢個年紀 一係就「打飛機」一係就夢遺??
係唔係我冇可能好似我朋友咁 唔自慰又唔夢遺?? 因為佢天生係可以咁樣既@@~?
thanks

引用:
原帖由 一路靠背 於 2010-6-19 08:57 AM 發表 查看引用來源

咁樣我呢個年紀 一係就「打飛機」一係就夢遺??
係唔係我冇可能好似我朋友咁 唔自慰又唔夢遺?? 因為佢天生係可以咁樣既@@~?
thanks
你個fd同你講冇姐:smile_45:佢打左飛機你都唔知喇:smile_39:

順其自然啦朋友.............

引用:
原帖由 呀成XD 於 2010-6-19 09:46 AM 發表 查看引用來源

你個fd同你講冇姐:smile_45:佢打左飛機你都唔知喇:smile_39:

九成九有打啦:smile_o01:

前往最後回覆