世界杯開幕之夜...破處之旅

收藏  |  訂閱
31  7.5k

世界杯開幕之夜...破處之旅

星期五...世界杯開幕...打正旗號...."今天不回家":smile_30:

同2條淫賊約好....目的地CP....  LoWu集合...笨笨的去坐"和蟹好"...我地末坐過....第一次:smile_44:

我更從沒去過CP...處子之身就咁冇咗!:smile_13:

目的地:  ?LIP?ER 酒店 (朋友介紹)...我地16:00到達...攞房...
房間:    整體OK..唔知點解優待我....我間房好Q大:smile_41: .....房租$270包早餐....
天氣:    末出發時有D擔心..心諗最多唔食野...當見識旅遊...但到達時...見街上平靜...好似OK.

第一站:  第3條淫賊到達會合....帶我地去倉睇女 (我從沒試過)....嘩.... ....全部17 至..20...靚妹仔....樣普通....但一入去...雞頭就馬上拉閘....我個人覺得唔好feel...睇2分鐘走人....但其中淫賊A和B都忍唔住...要食野...唯有去酒店對面茶餐廳等佢...點知兩條粉腸成粒鐘先落嚟 (18:00)...攪到我地食茶餐廳做晚飯...(XYZ....XYZ) ....淫賊A去"半倒"同FAN食轉頭再會合...

第二站:  主菜KTV...由於六點半有花街(其實唔係太多女)....所好快食完飯衝上去....滿懷希望...可惜...258啲質數普通(我比較揀擇).....捉住訂房主任...搖頭....佢話都個D都OK㗎 ....好彩重有369..真空(有著恤衫的)和儷人 (可惜總共得30 至 40個)....我一見到佢地出現...馬上用最勁嘅scanner掃一次....結果我揀咗個應該全塲最索個件 (我地四個淫賊都覺得係)...當時有其他Chings都想行動....好彩我手快..(係到向個CHING say sorry 先) ....跟手幫淫賊A執件儷人(小小OLfeel)...我再挾多件湖北女...(衰貪心) .

講番我個件:   162cm高....眼仔大大....A貨林心如 (70% 似)且淫賤型....可惜骨架大小小..波路中等....隊道有小小鬆的感覺(夜晚先知)....highly used!

KTV時間:  D女都玩得飲得吓...4打百威劈晒再加一打HARBIN..九點左右....D真空和儷人要出去行CATWALK...(XYZ....我咪玩小左陣 )...算去大堂一齊玩....開波就一齊返K房再死過...最後11:30巳忍唔住上房..

上房:   條女主動一齊冲涼...重要係咁車車(加分)...上床冇吹...(可以接受...我唔太好).....開波....嘩...濕晒....淫娃.....:smile_47: ...搏鬥完....肚餓食夜宵....跟住返房瞓....但淫蕩A貨林心如...係咁揸住我JJ一齊瞓...頂唔住....又搏鬥過...然後睡着了...佢成晚攬住我瞓...好有女友feel(加分)...早上8:00醒咗....見佢冇化𥺁個樣都OK....主動餵奶俾我做早點...死就死...MORNING Q...大戰完再小睡一粒鐘...10:30同friend會合食早餐...派彩...

總結:  CP可以再去 ...呢間KTV軟件麻麻(再去機會不高):smile_24: ....條女OK,抄咗牌...(但由於屬危險導人沉船型號, 最後回港時決定DELETE佢..唔駛想咁多)...:smile_15:

P.S.  Sorry...冇相...條女唔俾影...

可以再去呀:smile_o03:

有相睇仲正.....gooD

有冇收利是???:smile_30:

回覆 1# 的帖子

好夠定力噃(Delete咗佢)

好詳細的報告,謝謝師兄!

多謝回貼的Chings....利是就冇收...𣎴過可算是一個不錯的體驗.....:smile_47:

就是定力差所以先delete咗佢....

魔鬼1號,叫我租樓包佢,他媽的PK啊!...no way la!  :smile_o09:

睇嚟呢個A貨林心如, 喺CP見怪不怪, 會愈嚟愈多

tks for sharing...

CHING有好嘅開始,相信CP又多咗個淫兄啦!:smile_30:

前往最後回覆