有事一問唔該幫幫手

收藏  |  訂閱
17  579

有事一問唔該幫幫手

我今晚要上深圳但聽朝要早上7點去到大學火車站
我想問我一大早在皇崗過左關有冇黃巴去黃巴站
而在黃巴站有冇車去上水或粉嶺火車站
大家幫幫忙

引用:
原帖由 波馬怪杰 於 2010-4-12 03:12 PM 發表 查看引用來源
大家幫幫忙
六點前一定一定要過左香港關
搭旺角小巴(尾班車),(約15min)到沙田工業學院
落車轉的士到大學義火車站(約5min).......可以嗎

引用:
原帖由 波馬怪杰 於 2010-4-12 03:12 PM 發表 查看引用來源
大家幫幫忙
1.黃巴係24小時既
2. 可以搭黃巴去落馬洲轉小巴去上水, 再轉火車去大學

引用:
原帖由 偷跳專家 於 2010-4-12 15:35 發表 查看引用來源

1.黃巴係24小時既
2. 可以搭黃巴去落馬洲轉小巴去上水, 再轉火車去大學
係咪過左皇崗關坐黃巴
跟住係落馬洲巴士黃巴站度坐車去上水呀
想問坐小巴定巴士去上水同埋咁早有冇車

引用:
原帖由 波馬怪杰 於 2010-4-12 03:41 PM 發表 查看引用來源

係咪過左皇崗關坐黃巴
1. 係
2. 係
3. 有

引用:
原帖由 波馬怪杰 於 2010-4-12 03:41 PM 發表 查看引用來源

係咪過左皇崗關坐黃巴
其實#2 c 兄既方法都得, 不過車費都幾貴就真......

引用:
原帖由 偷跳專家 於 2010-4-12 15:51 發表 查看引用來源

其實#2 c 兄既方法都得, 不過車費都幾貴就真......
唔該晒師兄
聽日用你既方法

引用:
原帖由 偷跳專家 於 2010-4-12 03:51 PM 發表 查看引用來源

小巴$22
貢晌IVE行上火炭,10min....貢唔貴啦:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-4-12 04:22 PM 發表 查看引用來源

小巴$22
貢晌IVE行上火炭,10min....貢唔貴啦:smile_44: :smile_44:  
仲有皇巴車費呢?

引用:
原帖由 偷跳專家 於 2010-4-12 04:23 PM 發表 查看引用來源

仲有皇巴車費呢?
係喎:smile_o12:

前往最後回覆