50 12345
上一頁下一頁
發新話題

粗左geh???

收藏  |  訂閱
49  6.7k

粗左geh???

昨晚同baby食完晚飯就去時鐘

上到去以為會多人啦~~諗住第2日係假期~~點知都唔full wo~~可能當時10點,時間尚早掛~~

當baby 沖緊涼時, 佢有個客打電話比佢wo~~咁我就拎比佢聽啦~~

佢一路沖涼一路傾~~ 唔驚部電話壞geh咩?:smile_14:

傾到佢沖完涼光脫脫咁走出黎, 都仲未傾完~~

當時佢企o係度傾, 見到阿小baby 係度條條fing 好似同我招手咁~~我就好唔客氣一野啜落去:smile_40:

出盡我o既努力去含啜個小baby, 不時深喉一下,諗住整古下佢, 等佢忍不住會呻吟一下聲音出黎

點知佢又咁忍得wo!~~ 忍到傾完電話先話我啜到佢舒服~~:smile_13: (其實都唔知係咪呃我geh!!!)

唔理了~~繼續啜小baby~~

跟住我又同佢說. baby~~點解你今日好似粗左咁geh~~平時幫佢含都仲有d 空位

但今日小baby 好似塞住哂我個口咁o既~~啜到佢說想爆~~自從上次去dup 骨可以口爆佢一次,. 平時都唔會說想爆

我即時stop~~因為啜爆左~~我個小妹妹就冇得充實了~~(要等佢回氣都唔知回到幾時:smile_13

佢說我今天的內衣很好看~~其實都係黑色一set~係條底底有d 黑色花覺得性感吧了~~

佢搵手指撩我小妹妹, 都比佢撩到我濕哂啦~~~ 佢都按耐不住即時帶套要把我就地正法:smile_30:

來一個男上女下, 小妹妹感到好充實好舒服~~我都忍唔住呻吟著:呀~呀~~希望唔會太大聲吧~~

佢問我舒唔舒服, 我說舒服呀~~跟住佢又加快抽插....

但可能佢今天較累吧~~ 他說想射了~~我說ok 呀~~

跟住佢同我說: 多謝baby...ahah~~我覺得好攪笑~~第一次聽baby會咁樣同我說

平時佢想射就射gala~~今次竟然問我~~ :smile_30:

今次report 較短~~分享完畢~~多謝收看!~

i am the first!!!

多謝baby....出左個都幾sweet既post..
你好狼呀...人地傾生意都啜落去..

引用:
原帖由 herboyisme 於 2010-4-2 10:49 PM 發表 查看引用來源
多謝baby....出左個都幾sweet既post..
你好狼呀...人地傾生意都啜落去..
係呀~~~:smile_34: 玩下佢~~呵呵

咁佢有無叫左出黎呀

引用:
原帖由 szebaby 於 2010-4-2 10:39 PM 發表 查看引用來源
昨晚同baby食完晚飯就去時鐘

上到去以為會多人啦~~諗住第2日係假期~~點知都唔full wo~~可能當時10點,時間尚早掛~~

當baby 沖緊涼時, 佢有個客打電話比佢wo~~咁我就拎比佢聽啦~~

佢一路沖涼一路 ...
thx for sharing!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 herboyisme 於 2010-4-2 10:56 PM 發表 查看引用來源
咁佢有無叫左出黎呀
冇呀!!~~佢說自己係高手WO :smile_45:

引用:
原帖由 szebaby 於 2010-4-2 10:52 PM 發表 查看引用來源

係呀~~~:smile_34: 玩下佢~~呵呵
我女友都成日咁:smile_27: :smile_30:

引用:
原帖由 szebaby 於 2010-4-2 10:59 PM 發表 查看引用來源

冇呀!!~~佢說自己係高手WO :smile_45:
應付到高手....睇黎你都幾架勢

哈哈...粗左:smile_o12:

50 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆