上一頁下一頁
發新話題

有無人試過一晚五次

收藏  |  訂閱
114  17.0k

有無人試過一晚五次

記得過年與女友到大陸旅遊, 有一晚返到酒店我們一晚做了五次, 由晚上12:00做到4:00才睡.
第一次有套大戰(正常男上女下), 7-8分鐘爆咗
第二次做做吓隻衰妹問:你忍唔忍到, 如果可以的話, 不如唔用套(佢舒服啲). 我當然ok啦! (都是正常男上女下), 最後射咗落佢肚上. 10分鐘多啲
第三次無用套, 用多咗好多体位, 有狗仔,有老漢,有女上,有….一路做佢一路叫, 真係怕比隔離房走過來吊, 最後射咗落佢臉上. 嘩15分鐘多啲
第四次無用套, 用多咗好多体位, 同第三次差不多, 不過佢都係一路做佢一路叫, 仲越叫越大聲最後都無理照做. 嘩這次仲耐20分鐘有多
第五次好累, 都係無用套, 佢都係一路叫, 做完沖完涼(腳都軟晒), 我話頂唔順啦要瞓, 衰妹話:唔得, 唔比瞓,我仲想要, 係咁攪住我想唔比我瞓. 我要瞓, 边個都阻唔到. 最後無理佢都瞓咗.
第二朝出房門剛隔離房又出房, 仲一同坐LIFT, 我哋都忍笑忍咗全程坐LIFT時間.

梗有啦!:smile_34:

有次同鬼仔連續8個鐘6次,其實應該唔止,冇特別數住,回味至今:smile_40:

外國既腸腸,果然係襟食好味d

引用:
原帖由 b4466853 於 2010-3-25 16:20 發表 查看引用來源
記得過年與女友到大陸旅遊, 有一晚返到酒店我們一晚做了五次, 由晚上12:00做到4:00才睡.
第二次做做吓隻衰妹問:你忍唔忍到, 如果可以的話, 不如唔用套(佢 ...
我試過一晚做得一次...........不過果次一做8個鐘 :smile_30::smile_30::smile_30:

其實我試過全日無出過酒店房門口,由夜晚10點做到後日朝頭早!做左幾多次都唔記得,總之呢30個鐘大家都一絲不掛,做完就抖,抖完就做

好咁多次, 你哋jj有無損或痛呢!:smile_27:

引用:
原帖由 b4466853 於 2010-3-25 04:20 PM 發表 查看引用來源
第二次做做吓隻衰妹問:你忍唔忍到, 如果可以的話, 不如唔用套(佢 ...
無話唔得既 ..做完都會休息下..休完都會再做..最重要之前個幾日要休夠息

再講一晚射5次野都唔係犀利事 , 你有2 , 3次都ok la.最重要係你搞唔搞到條女有高潮黎..條女無高潮一晚十次都係無用 !:smile_o12:

我所知引人區都有幾位潮吹男手係到 ...跟佢地學下野啦 !:smile_o02:

引用:
原帖由 b4466853 於 2010-3-25 04:20 PM 發表 查看引用來源
做得既就不是求次數,都要求質素至得架.....

我就唔可以一晚五次有質素架喇,只可以六次...... :smile_44:

i think i had 3 or 4 only  but i am sure i had 3 girl in 12 hours one time

最后出的不是精,是水~哈哈~

好次試過4定5次..最後個次龜頭係痺嫁..真係唔做好過做..成個鐘先射..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆