上一頁下一頁
發新話題

滿足的一次~~~

收藏  |  訂閱
66  9.8k

滿足的一次~~~

話說過年幾日得閑,又上網識左幾個net fd,傾過一輪之後,都約左3個出尼食左次飯,之後同一個都keep住聯絡,其間講下電話,乜都傾下,仲有phone sex添 出多兩次街之後,有次大家去睇戲,佢間左間唔太多人既戲院,初頭都不以為然,睇到中段佢已經開始對我唔規矩...摸我大脾,搭我膊頭掃我波邊,錫我面珠(因為當日我條裙都幾短下,所以我都幾hi)佢仲拉我隻手摸佢細佬添 ,之後佢係我耳邊細細聲講:你真係好鬼正,有波有羅,同你做返次真係此生無憾...聽到我心花怒放 咁睇完戲之後就去左食飯,之後就去左間時鐘.....
一入到room,佢已經急不及待同我打茄輪,又上下其手,除我件衫,之後拉我埋床邊,隔住個bra係咁聞,聞聞下解左個釦,之後叫我企係身慢慢除俾佢睇,咁我就聽佢話慢慢除,當我一除佢即刻飛撲埋尼推我落床,係咁揸我波波,又錫lin lin,係咁啜(成個BB咁 )搞到我鬼咁Hi,之後隔住我條T back摸我妹妹,,搞搞下我頂唔順,話要同佢吹,佢又話要玩69,咁佢即刻除左條褲瞓係度,咁我將我身上最後一條防線除埋就騎左上佢塊面度,個衰公就好似餓鬼投胎咁係咁舔,搞到我Hi到吹唔到,點知佢話:等我享受下先,陣間先俾腸仔你食,我話:好呀~~~條衰佬舔仲唔夠仲要搵手指去插,搞到我出晒水 咁佢享受之後就當然到我啦,我2話不說即刻同佢吹,(真係好鐘意食腸腸又大條 )到咁上下,我就同佢帶con dom之後成個人坐上去,一路UN佢一路搵對手服待我對波,又摸下我塊面,話:你真係好正,波大腰幼又淫蕩 之後轉左燒鵝脾,推車,狗仔,最後男上女下衝左一輪就收工,出左之後,佢瞓左係度再傾左陣同鍚左我幾下波波就一齊去沖涼,沖沖下,個衰野又硬, 今次就搵我對波加沐浴液尼玩夾腸腸,玩玩下佢突然搵水沖乾淨,之後我當然識做......咁樣大家就完成左第2次喇~~~
之後就真係沖涼,退租,去食宵夜~~~

支持近況:smile_o06: :smile_o01: :smile_o01:

good.............

引用:
原帖由 bernie 於 2010-3-8 10:04 PM 發表 查看引用來源
話說過年幾日得閑,又上網識左幾個net fd,傾過一輪之後,都約左3個出尼食左次飯,之後同一個都keep住聯絡,其間講下電話,乜都傾下,仲有phone sex添 出多兩次街之後,有次大家去睇戲,佢間左間唔太多人既戲院,初頭都不以為 ...
性福、性福!

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2010-3-8 10:12 PM 發表 查看引用來源

性福、性福!
你噏乜:smile_41:

引用:
原帖由 bernie 於 2010-3-8 10:14 PM 發表 查看引用來源

即係祝你開心有野食:smile_o01:

引用:
原帖由 bernie 於 2010-3-8 10:14 PM 發表 查看引用來源

性滿足,有福!

支持樓主繼續食:smile_o13:

引用:
原帖由 巡此王 於 2010-3-8 10:16 PM 發表 查看引用來源

即係祝你開心有野食:smile_o01:
釘橋

引用:
原帖由 bernie 於 2010-3-8 10:19 PM 發表 查看引用來源

釘橋
威路禽....:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆