44 12345
上一頁下一頁
發新話題

女友要我內射,仲要保留在體內...........

收藏  |  訂閱
43  12.4k

女友要我內射,仲要保留在體內...........

佢話做野度有個同時成日想溝佢,我女友已經話自己有男朋友:smile_39: ,但係個條友話咩比個機會大家
佢覺得好煩,有個女同事同佢講,當女人體內有其他男人的氣味,會有驅趕其他異性既效果
所以個晚要我盡情內射,仲要即刻著返條內褲,防止漏出咁話.:smile_47:

引用:
原帖由 摸根大通 於 2010-3-6 11:22 PM 發表 查看引用來源
佢話做野度有個同時成日想溝佢,我女友已經話自己有男朋友:smile_39: ,但係個條友話咩比個機會大家
佢覺得好煩,有個女同事同佢講,當女人體內有其他男人的氣味,會有驅趕其他異性既效果
所以個晚要我盡情內射 ...
咁都得, 有左BB點算呢?

引用:
原帖由 Ice-man 於 2010-3-6 11:34 PM 發表

咁都得, 有左BB點算呢?
佢話安全期喎,由佢la

引用:
原帖由 摸根大通 於 2010-3-6 11:22 PM 發表 查看引用來源
仲係三歲細路哥咩

低智.........唔係咁都信呀.....:smile_19:

引用:
原帖由 摸根大通 於 2010-3-6 11:36 PM 發表 查看引用來源

佢話安全期喎,由佢la
安全為上

你諗定改乜名仲好啦 :smile_30:

引用:
原帖由 mncy 於 2010-3-6 11:37 PM 發表

仲係三歲細路哥咩

唔係bo,呢樣野我都好似響d咩動物節目睇過wo,不過有得內射,我理得佢,我諗我條女都係冇個條友fu,先諗埋一邊啫

引用:
原帖由 摸根大通 於 2010-3-6 11:45 PM 發表 查看引用來源

唔係bo,呢樣野我都好似響d咩動物節目睇過wo,不過有得內射,我理得佢,我諗我條女都係冇個條友fu,先諗埋一邊啫
動物界係有唔奇
不過唔代表人會有

正如臨地震,好多動物都會逃難,但人根本會 feel唔到
所以動物得,唔代表人都得

好多動物既嗅覺都比人強好多
我就唔相信咁少既味,隔住1-2條褲,仲要咁遠距離,人都可以聞到

引用:
咁咪會有bb囉!

44 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆