係咪我太緊張?

收藏  |  訂閱
29  4.9k

係咪我太緊張?

hello...又係我喇.
上個星期黎過分享幫男朋友第一次口爆架:p
唔知大家記唔記得我呢?

尋日又上左男朋友屋企曳曳.
佢話佢弟弟已經俾我conditioned左,次次見到我都要起身
因為之前嘗試做o個陣已經玩左2個套(1個真係用左,1個純粹拆出黎研究),所以佢已經冇套.
佢問可唔可以就咁入黎,佢想試下o係入面o既感覺,但係唔會做其他野,因為唔想冒險.(heehee我覺得佢好好呀.)
咁我話ok啦,但係...最後都係因為太痛,入唔到,放棄左.:smile_13::smile_13::smile_13:
轉而用手同口幫佢解決:smile_44:

然後試多左次,都係唔得:smile_42:

點算呀?其實點樣先至可以冇咁痛?
誠心請教架.

引用:
原帖由 babybaby520 於 2010-2-28 12:49 PM 發表 查看引用來源
hello...又係我喇.
上個星期黎過分享幫男朋友第一次口爆架:p
唔知大家記唔記得我呢?

尋日又上左男朋友屋企曳曳.
佢話佢弟弟已經俾我conditioned左,次次見到我都要起身
因為之前嘗試做o個陣已經玩 ...
你仲係處 ?? :smile_41:

呢 d 慢慢黎啦, 你呀妹 ready 就好自然入得 :smile_40::smile_40:

第一痛係好正常ga

引用:
原帖由 wcday 於 2010-2-28 12:56 PM 發表 查看引用來源

呢 d 慢慢黎啦, 你呀妹 ready 就好自然入得 :smile_40::smile_40:
其實應該唔係?
因為之前試入o個陣太痛我推開左佢.
跟住發現原來穿左,流血.

咁...點先算ready呀??

有冇做耐D前戲呀

引用:
原帖由 michealwave 於 2010-2-28 12:56 PM 發表 查看引用來源
第一痛係好正常ga
但真係痛到...:smile_27::smile_27::smile_27:
點樣可以放鬆o的個人?

放鬆心情會好D..

引用:
原帖由 babybaby520 於 2010-2-28 01:02 PM 發表 查看引用來源

但真係痛到...:smile_27::smile_27::smile_27:
點樣可以放鬆o的個人?
幔幔來....:smile_o06: ....可以放d音樂輕鬆下...增加情趣先做

引用:
原帖由 babybaby520 於 2010-2-28 01:02 PM 發表

點樣可以放鬆o的個人?
唔好為做而做
做多少少前戲先
等到夠濕再入
咁應該冇咁痛

引用:
原帖由 wcday 於 2010-2-28 12:56 發表 查看引用來源

你又破過丫 ???? :smile_o04: :smile_o04: :smile_o04:

前往最後回覆