上一頁下一頁
發新話題

內地按摩交流(估唔到第一次出post後試到咁多好野)

收藏  |  訂閱
370  88.3k

內地按摩交流(估唔到第一次出post後試到咁多好野)

初期我跟男朋友到深圳按摩都係些正經場,女技師推油,直到有一次,男朋友提議不如找個男技師試下啦,我當初都唔制架,推油喎!豈不是比男技師抽埋水?幾經男朋友說服(他說有乜所謂嗟?比錢佢服務你嗟!按完行出呢個門口就乜事都無啦!只有你知我知)才開始了第一次比男人推油,嘩!原來男人推起來比較女技師仲正,手掌夠大,力度又好適中....仲有訓響度比陌生人按感覺又怕羞又興奮,按到大脾罅時真係搞到有好大反應,之後開始便次次都找男人按,仲係指定找靚仔果隻.........唔知有無姊妹有相同經歷嗎?

引用:
原帖由 Ccandy32 於 2010-2-22 01:32 PM 發表 查看引用來源
初期我跟男朋友到深圳按摩都係些正經場,女技師推油,直到有一次,男朋友提議不如找個男技師試下啦,我當初都唔制架,推油喎!豈不是比男技師抽埋水?幾經男朋友說服(他說有乜所謂嗟?比錢佢服務你嗟!按完行出呢個門口就乜事 ...
下次我蝕低d唔收你錢幫你按lo :smile_o05:

好正喎~~ 不q係咪次次都係靚仔先:smile_o01:

揾男人按摩邊洗俾錢ka~

我地男仔去dup骨先慘..見你令仔就成日話唔小心hi到個到:smile_o08:

有一招叫"氣沖"的最囉命!佢跪響我兩條腿中間將兩隻手掌用陰力按在盆骨兩三分鐘特然放手果下,真係成個人震撼

引用:
原帖由 Ccandy32 於 2010-2-22 01:46 PM 發表 查看引用來源
有一招叫"氣沖"的最囉命!佢跪響我兩條腿中間將兩隻手掌用陰力按在盆骨兩三分鐘特然放手果下,真係成個人震撼
係停住d血..放出黎個下:smile_o05:

引用:
原帖由 M.GIRL 於 2010-2-22 01:40 PM 發表 查看引用來源
好正喎~~ 不q係咪次次都係靚仔先:smile_o01:
有相片或見過真人至揀架,唔係求求其其等部長安排架

引用:
原帖由 bad_romance 於 2010-2-22 01:47 PM 發表 查看引用來源

係停住d血..放出黎個下:smile_o05:
哦,你都試過,真係爽

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆