第1次約qq女

收藏  |  訂閱
18  5.3k

第1次約qq女

大家約那見面.火車站見面可嗎,帶多少人民幣

大家去那酒店,是否有些酒店不能帶女進入

第1次見面,唔會唔直接叫qq女去酒店房坐下

第1次通常可唔可以食到?

thx

引用:
原帖由 cantona777 於 2010-2-19 06:20 AM 發表 查看引用來源

thx
去羅湖村 120蚊 搞掂,使乜搞咁多功夫

引用:
原帖由 leon9188 於 2010-2-19 07:26 AM 發表 查看引用來源

去羅湖村 120蚊 搞掂,使乜搞咁多功夫
support!!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

媾qq咁煩做咩丫比錢好過丫~

引用:
原帖由 cantona777 於 2010-2-19 06:20 AM 發表 查看引用來源

thx
直接問佢比幾錢先有得扑好過啦:smile_15:

唉。。。師兄。。。我覺得你哩種諗法有問題。。。Q囡同你見面唔係奉旨俾你扑嫁。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-2-19 02:06 PM 發表 查看引用來源
唉。。。師兄。。。我覺得你哩種諗法有問題。。。Q囡同你見面唔係奉旨俾你扑嫁。。。
呢家 d C兄
一加Q就係女朋友;一約會QQ妹就可以朴;一朴完就無責任下一個:smile_03:
宅男太多啦:smile_51:

引用:
原帖由 Fairy2Fairy 於 2010-2-19 05:37 PM 發表 查看引用來源

呢家 d C兄
一加Q就係女朋友;一約會QQ妹就可以朴;一朴完就無責任下一個:smile_03:
宅男太多啦:smile_51:
系呀, 睇完篇野真笑左~~
每個問題都唔知點答果下利害~~

唔比帶女的酒店我未住過:smile_30:

qq 囡  咪一樣要    money !  money !  money !

前往最後回覆