上一頁下一頁
發新話題

請教diy方法

收藏  |  訂閱
105  9.3k

請教diy方法

小妹最近同男朋友咩咩時,佢突用手指了我後面,覺得好污穢但係好high好舒服.跟住呢幾日diy都想用手指了,但係發覺有問題,因為我平時都係鐘意同一時間了妹妹同摸個胸,但係而家又想同一時間用手了後面,有無姊妹知道可以點先可以同一時間刺激三度,我而家都係趴係床到,用對胸磨床,跟住先用兩隻手一隻摸妹妹,一隻摸後面,但係咁樣好累,而且linlin會有少少痛..:smile_13:

呵呵!女人真係好,有三處興奮的地方。

我要做第二個!!!!

引用:
原帖由 darling 於 2010-2-16 09:58 AM 發表 查看引用來源
呵呵!女人真係好,有三處興奮的地方。
男人都成日興奮啦

引用:
原帖由 瞳兒 於 2010-2-16 09:54 AM 發表 查看引用來源
小妹最近同男朋友咩咩時,佢突用手指了我後面,覺得好污穢但係好high好舒服.跟住呢幾日diy都想用手指了,但係發覺有問題,因為我平時都係鐘意同一時間了妹妹同摸個胸,但係而家又想同一時間用手了後面,有無姊妹知道可以點 ...
伏係度,用震棒插住前面係咁磨,咁咪可以空出兩隻手搞奶和後面。

但你又可能會問,如果兩隻奶都想要手刺激,咁點算好呢?

引用:
原帖由 kamincuhk 於 2010-2-16 10:06 AM 發表 查看引用來源

伏係度,用震棒插住前面係咁磨,咁咪可以空出兩隻手搞奶和後面。

但你又可能會問,如果兩隻奶都想要手刺激,咁點算好呢?
冇震棒咁點

引用:
原帖由 舞孃之女 於 2010-2-16 10:07 AM 發表 查看引用來源

冇震棒咁點
用青瓜、茄子、苦瓜都得

我黎幫妳手:我兩隻手幫妳渣奶,條脷幫妳奶屎眼,然後妳自己率豆豆,正唔正  :smile_38:

係唔係一定要用玩具,因為唔想買,驚被屋企人揾到

引用:
原帖由 瞳兒 於 2010-2-16 10:19 AM 發表 查看引用來源
係唔係一定要用玩具,因為唔想買,驚被屋企人揾到
屋企有好多野,都可以用來diy:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆