天鵝胡價錢系咪貴過以前好多

收藏  |  訂閱
17  2.5k

天鵝胡價錢系咪貴過以前好多

上過星期四老友放早即興三人行話想CP飲下酒行下:smile_34: 6時到左CP想下去邊度好想起天鵝胡新裝修未去過就話去睇下、座車到小洞天吃飯後行去天鵝胡系門口睇睇有个男經理行出來招呼:smile_15: 同我地開左間房話5佰幾低消、上房OK比以前靚左好多同音响都OK但系E家就無左大堂全部系房:smile_19: 媽咪帶女都轉左10多次才選到囡囡可食指數20% 無所謂飲下酒我地飲紅酒𤔡主買二送一268元1枝个:smile_53: 男經理一直未走過同D媽咪都有入來飲:') 到走買左4枝紅酒加送2枝經理送1枝連生果盆2个連半打啤酒送1打及配汽水等張單1仟9佰幾 再同經理講打折都要1,600元張單未計DJ小費:smile_27: 後來再問媽咪如果芝華士要7佰幾、黑牌要8佰幾其實都幾貴:smile_14: 咁價錢:smile_40: 咁囡囡:smile_39: 下次点去:smile_45: 。。。。補充囡囡幾聽話:smile_35: 媽咪好熱情:smile_47:

引用:
原帖由 lossmylove 於 2010-1-20 04:07 PM 發表 查看引用來源
上過星期四老友放早即興三人行話想CP飲下酒行下:smile_34: 6時到左CP想下去邊度好想起天鵝胡新裝修未去過就話去睇下、座車到小洞天吃飯後行去天鵝胡系門口睇睇有个男經理行出來招呼:smile_15: 同我地開左間房話 ...
原本千九幾啊
酒水費都係千四左右, 仲有5百幾係雜費???????
咁都幾貴,
千六就合理既..........

引用:
原帖由 lossmylove 於 2010-1-20 04:07 PM 發表 查看引用來源
上過星期四老友放早即興三人行話想CP飲下酒行下:smile_34: 6時到左CP想下去邊度好想起天鵝胡新裝修未去過就話去睇下、座車到小洞天吃飯後行去天鵝胡系門口睇睇有个男經理行出來招呼:smile_15: 同我地開左間房話 ...
好過我去凡爾賽開6支紅酒...4千幾埋單:smile_o03:

thanks report
下次要問清楚收費先....

引用:
原帖由 M33Man 於 2010-1-20 04:31 PM 發表 查看引用來源

好過我去凡爾賽開6支紅酒...4千幾埋單:smile_o03:
點同呢:smile_39: 你買錯酒
其實我覺得E家系內地飲酒都幾貴:smile_40: 而且有D系假酒:smile_27:

引用:
原帖由 lossmylove 於 2010-1-20 04:38 PM 發表 查看引用來源

其實我覺得E家系內地飲酒都幾貴:smile_40: 而且有D系假酒:smile_27:
係~同埋d匯率又唔同左...無以前咁好洗...:smile_39:

引用:
原帖由 lossmylove 於 2010-1-20 04:38 PM 發表 查看引用來源

淨飲酒, 內地宜家一定貴過香港
宜家香港好多唔使3舊任飲......

引用:

咩好多丫....果d娛樂場全部都係假酒。:smile_40:

其實間間差唔多啫...最緊要小心清楚價錢...:smile_o13:

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2010-1-20 06:53 PM 發表 查看引用來源

咩好多丫....果d娛樂場全部都係假酒。:smile_40:
完全同意!系大陸好難飲到真酒!吾系貴就代表真……@@:算吧!我都飲左十幾年假酒都未死!

前往最後回覆