43 12345
上一頁下一頁
發新話題

COPY手記...見識聞名既乳多多!

收藏  |  訂閱
42  5.1k

COPY手記...見識聞名既乳多多!

星期一同條咸濕佬飲完茶,咪去乳多多邪一邪囉,去到紅C落車,完來要行一段路,如果由傍邊大和百貨入去方便D,系隔離仲開左間乳多多餐廳,應該Taxi佬會識去。
其時為3點幾,入到個3人房,個經理仔就話無房,一陣如果加鐘就分房啦,咁好啦,既來之就安之,點知又話小天使無晒,得翻普通個隻,48蚊頭鐘,加鐘再加錢,全部應該都系100蚊有找掛,入黎一睇,我個隻系小豬扒喎,不過工衣就露晒腰,可惜無小天使,都系按正腳算啦。
都系正宗按腳,好快就夠鐘,點知佢就向我埋手,系咁搞我下面,我當時都有少少硬度,跟著聽到兩條女話夠鐘,我就問咸濕仔加唔加鐘,點知佢就晒手擰頭,佢條女就問點解唔洗機機?我當堂笑出黎,咁大膽既條女?
咸濕仔事後話條女,無波無羅,又唔自動摸佢細路,無乜性趣喎,咁就當系見識過算數,不過,我入房前,都見到個索女,應該系小天使之類,小天使都系貴多10蚊個鐘,咁下次睇下好唔好彩,撞唔到撞到小天使啦。

乳多多係飛支場??:smile_o05:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2010-1-20 12:24 AM 發表 查看引用來源
乳多多係飛支場??:smile_o05:
系呀,幾時去玩呀?

引用:
原帖由 COPYTOUR 於 2010-1-20 12:22 AM 發表 查看引用來源
星期日同條咸濕佬飲完茶,咪去乳多多邪一邪囉,去到紅C落車,完來要行一段路,如果由傍邊大和百貨入去方便D,系隔離仲開左間乳多多餐廳,應該Taxi佬會識去。
其時為3點幾,入到個3人房,個經理仔就話無房,一陣如果 ...
嘩~~ 洗邪足
我就茅乜性趣啦

引用:
原帖由 COPYTOUR 於 2010-1-20 12:25 AM 發表 查看引用來源
系呀,幾時去玩呀?
搵番個小天使

引用:
原帖由 pccw123 於 2010-1-20 12:26 AM 發表 查看引用來源

嘩~~ 洗邪足
我就茅乜性趣啦
我其實都無性趣架,陪個老友去見識下!

支持田長報告!:smile_40:

條PK好無聊!:smile_22:

引用:
原帖由 COPYTOUR 於 2010-1-20 12:29 AM 發表 查看引用來源
我其實都無性趣架,陪個老友去見識下!
我好怕人地搞我對腳,非常唔舒服,
所以從來按摩都唔會足浴、按爪項目,反而喜歡松腿

你兩隻魔鬼去....邊會有天使敢出黎吖~~~:smile_o10:

43 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆