有錢佬又攪新優惠.....

收藏  |  訂閱
35  5.1k

有錢佬又攪新優惠.....

有錢佬最新優惠一星期七日1500rmb 包8打青島冰啤啤酒, 不設最低消費, 包果盤及開房費用,DJ費除外

甘如果飲過或飲淨呢?? 飲淨可以存起, 飲突可以再叫多個1500蚊8打,或者跟返k場價錢散叫

此優惠不能跟其他優惠一同使用

有無so就兩睇啦, 不過都應該有咋反有錢佬既入黎唱下反調, 而我就純粹講講有d甘既野攪緊, 不喜就當時運高啦:smile_o01:

回覆 1# 的帖子

DJ費除外, 都唔平得去邊. :smile_15:

引用:
原帖由 壹哥 於 2010-1-18 04:58 PM 發表 查看引用來源
DJ費除外, 都唔平得去邊. :smile_15:
所以都係話兩睇, 對於劈個班黎講就叫抵既, 本身456/打(未計加一), 即係500度打,買一送一,即係要2k先出到8打酒, 加2百dj, 即係2.2k度落樓, 未包果盤呀,開房小食d細數,又二百幾, 宜家加埋DJ都係千七, 數就甘計, 甘當然要睇返自己平時玩開幾多同飲開幾多啦:smile_o10:

引用:
原帖由 type-r929 於 2010-1-18 05:07 PM 發表 查看引用來源

所以都係話兩睇, 對於劈個班黎講就叫抵既, 本身456/打(未計加一), 即係500度打,買一送一,即係要2k先出到8打酒, 加2百dj, 即係2.2k度落樓, 未包果盤呀,開房小食d細數,又二百幾, 宜家加埋DJ都係千七, 數就甘計, 甘 ...
抵.........
不過係咪個個行入去都可以有咁既優惠呢?

引用:
原帖由 偷跳專家 於 2010-1-18 05:37 PM 發表 查看引用來源

抵.........
不過係咪個個行入去都可以有咁既優惠呢?
係, 個個都得, 不過優惠做幾耐就暫時未定:smile_o01:

優咩惠呀,死開啦,而家冇錢比咩

咁飲紅酒有冇包九枝或芝華士包5枝有冇其它優惠或套餐:smile_04:

Never been to these places, no friend to go with me la.

引用:
原帖由 lossmylove 於 2010-1-18 05:58 PM 發表 查看引用來源
咁飲紅酒有冇包九枝或芝華士包5枝有冇其它優惠或套餐:smile_04:
e...都好喎, 可以度度:smile_o10:

引用:
原帖由 type-r929 於 2010-1-18 04:53 PM 發表
有錢佬最新優惠一星期七日1500rmb 包8打青島冰啤啤酒, 不設最低消費, 包果盤及開房費用,DJ費除外

甘如果飲過或飲淨呢?? 飲淨可以存起, 飲突可以再叫多個1500蚊8打,或者跟返k場價錢散叫

此優惠不能跟其他優惠一 ...
閒房有冇限坐幾多人呢:smile_o10:

前往最後回覆