上一頁下一頁
發新話題

我就黎餓死喇....................

收藏  |  訂閱
253  21.6k

我就黎餓死喇....................

好耐冇出post因為好耐都冇食飯:smile_27:

岩岩個星期偏偏撞正姨媽到:smile_19:
主人亦一心唸住有得曳,唸好左點玩點玩
唉...............................................

主人好失望啊
我:我幫你丫........
主人:咁就乖喇.

拿拿林上床:smile_47: 冇得插唔緊要,有得食大腸補番啦
主人除左自己條褲... 巨腸即刻彈左出黎

我坐左係佢身上面自己除左d衫
開始渣比佢睇..........之後開始開餐食腸!:smile_47:
不過主人好西利,無論我點啜點含點鍚點chok都好對佢都冇影響

吹左一陣主人叫我訓係度 耶....
佢係咁玩人個波波...又渣又啜...正...:smile_47:
我:好舒服...啜耐d丫....

主人仲奶人地個波la....好正:smile_47:

玩左好耐之後主人訓低,我面向佢
佢命令我自摸比佢睇...我一面摸自己個lin lin渣波波..一面摸妹妹..
其實褲仔入面既我已經流左好多水...好想要....

我好淫咁叫出聲...表現出我最淫既一面比主人睇..等佢下次補番比我獎下我

主人差唔多黎既時候叫我用個口埋去...:smile_47:
我伸d利出黎...好想要好想射晒落去我口好想吞晒佢d精..我要..我要..:smile_47:
主人覺得我好心急...佢話:未得啊...
hahahahha..佢一面chok,我一面奶下佢個龜頭...
得喇得喇,我一野放晒入口...射啦射啦...哇..好多啊好多啊..

主人好細聲咁啊...啊....好man啊..
滿口都係濃濃既精液..我好想吞晒佢..不過主人好鍚我..唔比我吞

滿口都是你的愛.

撐左先!

嘩,滿腔熱豆漿,小熊獸一定係好 skillful ~~~  :smile_o05:

woo 樓主點解唔扑得既@@?? 一個咁好既機會

引用:
原帖由 hkxdman 於 2010-1-13 03:55 PM 發表 查看引用來源
woo 樓主點解唔扑得既@@?? 一個咁好既機會
姨媽到:smile_19:

引用:
原帖由 花花小公子 於 2010-1-13 03:54 PM 發表 查看引用來源
撐左先!

嘩,滿腔熱豆漿,小熊獸一定係好 skillful ~~~  :smile_o05:
偏偏唔係:smile_19: 主人話仲有進步空間

回覆 4# 的帖子

下咁可惜-   -
叫你e媽行開幾粒鐘先lol

引用:
原帖由 小熊獸 於 2010-1-13 03:59 PM 發表 查看引用來源
偏偏唔係:smile_19: 主人話仲有進步空間
吓,乜你主人咁 yim jim 架...

引用:
原帖由 hkxdman 於 2010-1-13 04:04 PM 發表 查看引用來源
下咁可惜-   -
叫你e媽行開幾粒鐘先lol
你係咪玩野啊:smile_19:

引用:
原帖由 小熊獸 於 2010-1-13 04:06 PM 發表 查看引用來源
你係咪玩野啊:smile_19:
我好明白呢種痛苦

引用:
原帖由 花花小公子 於 2010-1-13 04:06 PM 發表 查看引用來源

吓,乜你主人咁 yim jim 架...
有要求je

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆