上一頁下一頁
發新話題

Joisy...從乖乖女到...淫娃?...<序章>(冇乜sex嫁) (**我要多謝一個人!!)

收藏  |  訂閱
1.2k  67.9k

Joisy...從乖乖女到...淫娃?...<序章>(冇乜sex嫁) (**我要多謝一個人!!)

序章

Hello~大家好呀~我忍手忍左好耐啦,終於忍唔住要出post。我文筆唔好,可能詞不達意,大家唔好介意呀。

其實我一年前(大概啦)出過一次post既,果陣乜都唔識。內容大概係話同ex玩完cam sex之後好內疚咁啦...但係呢一年(2009)入面,我「做」左好多野,「見識」都多左...漸漸我對「性」呢樣野改變左睇法~我唔再抗拒sex,仲識得去享受添。

所以我想打我既故事出黎,同大家分享下。講明先我所打既都係真既,如果你唔信既我都冇辦法,你禁「上一頁」走啦!

呃...故事就由一年前講起...

同我玩cam呢個ex係我第一個bf,叫佢做Y啦。

我同Y雖然拍左唔耐,但我果陣真係勁中二佢...當時我第一次拍拖,我同佢淨係會拖下手仔,攬下咁,錫都冇錫過!佢想咀埋黎我會推開佢,佢傾電話講咸濕野我就會cut線(但係Y又教識我點diy喎...哈哈,教識左我自己服待自己)

但一齊冇耐,Y係出面有第二個,同我講分手。如果條女係靚女都算啦,但我想講條女真係好醜樣囉!!醜樣到我要用「核突」兩個字形容!雖然我唔靚女,但我一定靚個佢!

我好唔甘心!

同Y散左之後我勁down,我唔知自己做錯啲乜,唔明點解Y要佢唔要我。令我最唔開心既係幾星期後,我從Y啲friend(叫佢Z啦,呢個男仔遲啲同我會有啲同我會有...哈哈)口中得知:原來Y已經同條女上左床。我完全唔敢相信,幾個星期咋喎!咁快?!條女咁核突都食得落?哈,原來Y飛我既原因係我唔夠淫放,唔夠放,唔比佢搞!

我就唔信條女做到既野我做唔到!我要做既一定做得好過佢!

我果陣甚至以為如果我肯比佢,佢就會同番我一齊。

所以就發生左cam sex事件,係我要求玩既。Y聽到都呆左,仲以為我比人hack左個msn account。但當開左cam,見到我,Y先敢信。

我諗我諗果日應該撞左邪,我真係估唔到我會敢做...我果日著左一條純白色既吊帶裙(Y話過我著果條裙好睇~),本來條裙已經算短,我仲要拉高佢坐。

Y:衰妹妳做咩事呀?著咁小既?
me:冇呀,你中二嘛(蹺腳,條裙又短左啲~見到一半大脾~)
Y:嘩,妳今日食錯藥呀?做咩蹺腳引我?
me:咩喎...人地好掛住你呀><
Y:傻妹黎既~我依家咪係到囉
me:(扮跌膞,一條吊帶跌左~)想唔想睇我...
Y:有咩睇呀?
me:diy~(講完塊面真係紅到慶...)
Y:你講真嫁?
me:咁你睇唔睇丫?唔睇算數
Y:睇呀睇呀~乖啦~

對住cam,我慢慢打開對腳,露出條白色底底...(果陣仲未有用sexy底底去引佢既諗法)我放隻手入裙底,開始摸自己。我好緊張,塊面谷到紅哂。

Y:扯高條裙,除左條底佢
me:嗯...

我拉高條裙,慢慢除左條底底。嘩,咁大個女,第一次比人見到(雖然隔住cam),但都好...除底底果陣,我發現上面已經有小小水漬><

me:我濕左呀...
Y:show me

我開始捽自己粒豆豆,我知我有個位,一捽就會high,會成個人軟哂同流哂水,~(哈哈,好似點穴呀)我沾左啲淫水係手指度,show去cam前面。

Y:同我啜乾淨佢
me:下...

好污糟喎...唉唔理啦,我放左隻沾左淫水既手指入口度。而Y都開始打飛機,嘩嘩,咁大個女,第一次見到男仔果度...原來係咁既...我含住隻手指,上下上下咁郁,好似幫佢含咁,而佢隻手都上下上下咁郁,郁得好快。

Y:妳啜手指個樣好淫,好正
me:嗯...

過左一陣啦,Y同我講佢想射@@

Y:妳想我射去邊?

我擘大個口對住部cam,終於,Y射左~嘩嘩嘩,咁大個女,第一次見到男仔射精...射完,Y好似好滿意咁。

玩完
cam,剛才既快感冇哂。我覺得自己好衰好cheap...第一次對住cam係人面前除衫...第一次比人望住diy...第一次比Y聽到自己呻吟...(大家可能會唔明點解玩完cam我會咁,呃...咁人地果時仲好純嫁嘛...)

用sex,真係可以令佢番黎咩?可以令佢對我有番feel咩?

玩完,佢同我講佢要出街買野,但Z話我知Y係去同班friend同埋條女去唱k。

我個心好痛,係真係痛...點解你要講大話?點解你要咁對我?點解呀...

我上年個post有人話我賤話我傻,係呀,我認,我好討厭我自己。

直到我睇到bcm個回覆...佢話:
「妹妹,用性留住男人係最蠢0既事,佢依家唔係留戀你,
而係有便宜就貪左先,食厭左佢一樣會一腳伸開你的.

不過你亦唔可以話自己cheap,
係你個ex不知所謂比假希望你,你至會咁姐~
一時迷失就好,唔好沉迷,記住自己0既位置,
真係覺得唔開心就算吧!!天涯何處無芳草啊!!」

呢段話真係...總之bcm姐姐你救左我啦!!我要多謝果個就係你啦!!我諗你可能冇睇呢個post,但我真係好多謝你點醒我。

我要醒,我要活得比佢好,有sex唔緊要,但要做自己開心既事!

最重要係:我要佢後悔

so...我既淫娃之路就開始左...

要多謝你先!!

joisy , pls go ahead !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 joisy 於 2010-1-3 12:13 AM 發表 查看引用來源
序章

Hello~大家好呀~我忍手忍左好耐啦,終於忍唔住要出post。我文筆唔好,可能詞不達意,大家唔好介意呀。

其實我一年前(大概啦)出過一次post既,果陣乜都唔識。內容大概係話同ex玩完ca ...
我覺得唔應該叫淫娃....係知道要enjoy

支持一下先.............!

引用:
原帖由 joisy 於 3-1-2010 00:13 發表 查看引用來源
序章

其實我一年前(大概啦)出過一次post既,果陣乜都唔識。內容大概係話同ex玩完ca ...
講得o岩~只係一時沉迷~ 抽到身就可以啦~:smile_38: :smile_40:

睇完....祝福你!

睇完......另我知道...
呢度都有性教育

我都支持下你先,好一句活得比你好

支持下先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆