上一頁下一頁
發新話題

R's 大丈夫3之平安夜跳偷報告[全篇完及已加相]

收藏  |  訂閱
65  20.6k

R's 大丈夫3之平安夜跳偷報告[全篇完及已加相]

因以下人仕需要隱姓買名,來換下一次及之後繼續偷跳, 所以以下報告不會出現任何名稱, 多謝各位

24號前兩天收到大丈夫3既朋友密函, 說想來有錢佬偷跳, 事前經各方保密, 當天18:00, 各大丈夫要員已經來到大堂取房, 之後行花街, 花街囡囡多達四百多人, 而大多大丈夫亦已經選好了2個心頭好, 因小弟問題, k房房號攪錯了, 而導致有囡囡走失問題, 其中一名大丈夫遺失了一名平安囡囡,  幾經搜尋不獲, 最後只可再落花街尋找, 還好的是囡囡貨源及質素良好, 所以很快就找到替代品, 大約19:15左右, 那個走失了的囡囡竟然像裝了gps一樣自動歸航.....那位大丈夫只好多坐一個, 簡單地介紹有關大丈夫的位置, 其中一個一入房已經和兩名囡囡咬耳仔, 另外的一個亦在互劈中, 其一個就在咕荀被3名囡囡作三娘教子, 唔知以為佢生日, 叫咩都比人開咩, 之後我過去幫佢劈左幾舖啦, 幸保不失, 還有一個就在大沙發上作單挑決戰....

過多十零分鐘度最近一名大丈夫亦已到場, 之後唔夠5分鐘已經有兩美相陪之下返黎k房, 之後安排酒店車出外食飯, 食完返黎, 報報人數先, 5男, 11囡囡 , 當然唔計我啦, 先描述一下各囡囡外形, 一個自稱17歲, 但發育一定唔止17歲, 一個助理, 無錯, 係助理黎, 都變成坐上客, 一名金毛, 工衣下露了一對雪白波波, 一個黃衫晚裝, 超玩得竹荀波, 一個k歌之后(我已經port左佢), 成晚自己唱歌,重有幾個因為無呢幾個搶鏡, 所以都無咩印象, 都係佢地認我我, 我唔識佢啦.....

中間過程都係如此互片, 不過已經由三分天下甘坐, 變左成堆人, 兩張台兩張長咕荀拍埋黎玩, 大約10點鐘度, 因機房問題, 導致新翼部份新房無k唱, 在此抱萬二分歉意, 但還好的就是有個鐵娘子mami入黎捉住其中一個大丈夫來單打獨鬥, 而其中一名大丈夫都說不勝力, 要在旁休息一下....其實係去左攬女同抺車(幫金毛抺車), 之後成晚唯一可以出名既師兄來了, 就係車輪兄, 重要係單刀赴會.....

到了11點半度, k場安排一眾客人及dj, 囡囡們到花街跳舞, 場面震撼, 唔知以為去左disco, 其間更一名囡囡,可能飲大左, 走入平時dancer跳舞既地方, 大跳艷舞, 其間春光乍洩, 把全場帶到高潮.....

跳到痴哂線之後, 大家返房繼續劈, 其中一位大丈夫更同一名囡囡猜枚玩除衫(就係金毛妹妹)更比囡囡.......看見如此, 我當然出手相助, 不消一刻, 囡囡已經輸到真空上陣了...呵呵....

之後玩多陣就嗚金收兵, 他們就不知還有沒有去宵夜, 而我亦流連其他房間繼續......

補上兩張大堂跳舞時既相, 我唔講, 大家會唔會以為去左disco??!!

期待大丈夫complete Report!

Thank for 待續 report:smile_o10:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-12-28 04:16 PM 發表 查看引用來源
因以下人仕需要隱姓買名,來換下一次及之後繼續偷跳, 所以以下報告不會出現任何名稱, 多謝各位

24號前兩天收到大丈夫3既朋友密函, 說想來有錢佬偷跳, 事前經各方保密, 當天18:00, 各大丈夫要員已經來到大堂取房, 之後行花街, 花街囡囡多達四百多人, 而大多大丈夫亦已經選好了2個心頭好, 因小弟問題, k房房號攪錯了, 而導致有囡囡走失問題, 其中一名大丈夫遺失了一名平安囡囡,  幾經搜尋不獲, 最後只可再落花街尋找, 還好的是囡囡貨源及質素良好, 所以很快就找到替代品, 大約19:30左右, 那個走失了的囡囡竟然像裝了gps一樣自動歸航.....那位大丈夫只好多坐一個, 簡單地介紹有關大丈夫的位置, 其中一個一入房已經和兩名囡囡咬耳仔, 另外的一個亦在互劈中, 其一個就在咕荀被3名囡囡作三娘教子, 唔知以為佢生日, 叫咩都比人開咩, 還有一個就在大沙發上作單挑決戰....

待續
等你寫埋佢呀 !!!

已出完及加左相......:smile_o05:

呢條花街真多人   企到樓梯

比公司鬧都要支持呀...

乜而家有400人咁多?

Thanks for your nice photo ar.

thank you dicso photo report

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆