上一頁下一頁
發新話題

主人終於比飯我食喇~~

收藏  |  訂閱
128  21.7k

主人終於比飯我食喇~~

等左幾個星期都冇飯食:smile_27: :smile_27: :smile_27:
以為今個星期都冇啦,點知竟然有:smile_40: :smile_40:

主人岩岩起身我就急不及待走上佢張床度
佢係咁話我d手手腳腳凍冰冰嘻嘻..

傾左陣計等主人個人清醒少少之後
襯佢去左柯殊殊我即刻除定衫:smile_30:

show比佢睇我今日著左魚網暗紋既絲襪:smile_13:
由於天氣凍既關係,冇除晒d衫就開波喇
一開始隔住個bra係咁渣渣渣渣渣渣我波波
好想好想好想佢渣下我粒linlin
點知佢摸一摸就比佢搞到硬晒:smile_47:

主人叫我摸下佢JJ,,,咦...咁硬架
搞完一大輪主人帶好DOMDOM就入黎喇入黎喇
一開頭唔係咁順利 因為幾個星期冇搞喇
個窿好似埋左口咁 主人又驚我痛就住就住咁頂入黎
最後一野過插晒入黎....一插就覺得好脹啊谷晒係入面....

一開始就叫到好激動...主人以為我好痛...
梗係唔係啦..係好舒服啊.....

插左一陣我知道主人一定好倦喇
我主動提出我UN下佢啦,佢話唔倦,唔比人UN佢

點知愈插就愈多水..D水吱吱聲咁..
主人又勁大力咁插..插到啪啪聲...

仲比主人話我係小淫娃

之後主人終於比我UN佢
我當然要SHOW比佢睇我學左D咩番黎啦
主人又讚我UN得有進步喇
佢話HIGH到有想射既感覺所以即刻抱番我落黎
好開心啊好滿足啊

訓番落黎之後主人幫我抹下額頭D汗,
又鍚下我額頭仔咀仔面仔耳仔 好SWEET

互望左一陣佢抖完又插過..啊...好正..主人你好勁啊..
咁撚多水吊死你......
好啊好啊...吊死我啦:smile_47: :smile_47:

主人係咁喪插我..啊啊啊...
唔得喇唔得喇...我黎喇要....
咁就1次..2次..3次...4次...
哇卡卡卡卡卡

飽死人:$

我知主人好想我潮吹架,:$
我希望我可以快d得:$

今次冇相啊,maybe next time

I♥U,MY MAN

sweet post thx...

引用:
原帖由 sam310 於 2009-12-20 09:23 PM 發表 查看引用來源
sweet post thx...
多謝

睇到都覺得鄧你開心:smile_o06: :smile_o05:

潮吹係好玩,不過玩完好累:smile_o08:

你主人技術好好啵:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-12-20 09:31 PM 發表 查看引用來源
睇到都覺得鄧你開心:smile_o06: :smile_o05:

你有沒出去玩呀............................

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-12-20 09:31 PM 發表 查看引用來源

一次都未試過,我估潮完主人會好滿足

引用:
原帖由 lufcboy 於 2009-12-20 09:35 PM 發表 查看引用來源
你主人技術好好啵:smile_o05: :smile_o05:
當然啦佢好勁架

引用:
原帖由 小熊獸 於 2009-12-20 09:38 PM 發表
當然啦佢好勁架
要跟佢學下野先得呀

引用:
原帖由 lufcboy 於 2009-12-20 09:40 PM 發表 查看引用來源

要跟佢學下野先得呀
佢係獨一無二架,所以你學唔到架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆