求救...朝早已經沖完涼,中午去洗手間後已清潔好,但內褲仍有好重尿味。

收藏  |  訂閱
21  6.1k

求救...朝早已經沖完涼,中午去洗手間後已清潔好,但內褲仍有好重尿味。

我係男
求救...明明朝早已經沖左涼,
中午去洗手間後亦已整乾那一處,
但內褲仍有好重尿味,重到隔2-3個位既同事都聞到。死喇...
條內褲係有好小黃..但係走之前已整得好乾..雖然內褲係乾既...但係尿味超重...重得好跨張..
仲有冇計呀...點解會咁既..已經試過幾次係咁...d人怕左我...:smile_27: :smile_27: :smile_27:
包皮過長有冇關係?有冇其他解救方法?:smile_41:
咁搞法連工都無得做呀~:smile_27:
耐唔耐會有一次係咁...
我已經特登響朝早沖一次...今朝出門前已confirm無味..
急急求救啊~~死喇...唔通又要失業?:smile_o03:
請問有冇辟味方法呀?
小解時無痛,唔覺有異常...

飲多D水LA
MAMA冇教你咩

出事前之已經飲左1/2-1/3支水,是正常分量吧...
上網查到用醋可以解尿味...
依家諗緊...係咪應該平時隨身帶定支除味的噴霧劑...
每次去完後噴一噴:smile_27:
諗緊裏面應該放稀釋既醋定話清毒藥水或滴露
上網有人話係因為細菌/尿道炎所致。考慮緊稀釋滴露或正路的除味噴霧劑...不容再失...:smile_27:
尋晚及今朝再查抗生素藥膏EuroXXXX...多重保

包皮過長一定有關係!
如果你反唔到出黎洗一定會漬污垢

你條低低有冇洗架:smile_15:

回覆 1# 的帖子

你條底係唔係棉造架!??

:smile_29:

痴根嫁~

條底褲既尿味都要我地黎解決?

你去小便時條底褲邊有無(long)到陰脛底部,有的話會令到柯唔乾淨,係你去完之後會不自覺滲左落去,你留意下

今日翻office...我個位好重醋味...我已經被當成係怪物?(用醋辟尿味):smile_27:
唔知係咪食錯野、包皮過長有菌定話係乜完因...總知今次慘啦~:smile_27:
引用:
原帖由 雞榮1026 於 2009-12-16 02:46 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=234032090&ptid=11167679][/url]
你去小便時條底褲邊有無(long)到陰脛底部,有的話會令到柯唔乾淨,係你去完之後會不自覺滲左落去,你留意下
整乾哂先至走...

應該係有好小好小留響到,但可能係因為有細菌,唔知係乜生物or化學作用搞到咁重味...

引用:
原帖由 x741963 於 2009-12-15 11:54 PM 發表 查看引用來源
我係男
求救...明明朝早已經沖左涼,
中午去洗手間後亦已整乾那一處,
但內褲仍有好重尿味,重到隔2-3個位既同事都聞到。死喇...
條內褲係有好小黃..但係走之前已整得好乾..雖然內褲係乾既...但係尿味超重...重得 ...
去睇下醫生啦....可能你有糖尿病呀

前往最後回覆