上一頁下一頁
發新話題

31號 大除夕 DJ 之夜 [ 對於報唔到名既師兄致歉 ]

收藏  |  訂閱
647  17.6k

31號 大除夕 DJ 之夜 [ 對於報唔到名既師兄致歉 ]

☆31號 除夕 "☆㊣"DJ 之夜  

2009年12月9日可爱萍萍出團12/12星期六沙湾仁k一分鐘置亮
2009年12月12日[各組團負責人留意]組團需知
2009年12月12日香港足球隊歴史性奪東亞運
金牌

以上與本團無關

日   期:2009年12月31日(星期四)
截    止:2009年12月28日10:30am

時    間:16:00正式開始至翌日元旦11:00飲早茶 (末醉的話)

地    點:晚飯大閘蟹 (每人一公一乸約四両重)+ 湘菜

飯後中國某中下檔次仁K場VIP房
             ( DJ 恩客話事 )

翌日演早茶

費    用:所有費用平均 計DJ 唔計男仔 (即計女唔計仔)

規    定 : 每人必須自携及認頭 2名 DJ,否則拒绝進場

活動只限於版友網聚性質不涉及商業性質或收取行益活動。
會員自行判斷PM所公開價錢是否合理而參予。

DJ包括:見習DJ, 226,168,101,516,138,018,336,
                260,355,219,258,222,131,
                211,156,226,366,126    (排名分先後)

名額有限:報名從速,額滿决不加房加位
宗      旨:無大無細

玩時玩,唔想煩
               唔想杏加橙
               食餐飯,是是但
               飲杯酒,朗朗口
               死人冧樓無煩憂

全場禁毒
不準攝錄

不準喧嘩
不準飲醉
不準不車車
不準不抱抱
不準不攬攬

不準不過夜
不準不講大話

不準講牙尖咀脷   
不準開人客骰盅
不準揭人客私忍:smile_38:
不準偷 DJ 底褲
不準同 見習DJ 打 車輪
不準對住 "大費" 告密 "蛇盅"  

重要事項:
1)抽水無罪,爆樽有理,參加人仕需自行照顧自己

可以唔駛報名,無預你來,唔駛你支持, 閣下之申請 ,不得有異議

溫馨提示 : 是日因為 各 K 場當晚可能會嚴重缺乏DJ 睇房,敬希各位提早BOOK定 DJ

多謝收睇

推一下先!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

回覆 1# 的帖子

31號 除夕 "☆㊣"DJ 之夜 ... 唔去都支持一吓 ...

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-12-13 12:56 AM 發表
推一下先!:smile_38: :smile_38: :smile_38:  
正話又買左格仔餅同什果涼粉

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2009-12-13 01:03 AM 發表 查看引用來源

正話又買左格仔餅同什果涼粉
癡西線!:smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-12-13 01:01 AM 發表
31號 除夕 "☆㊣"DJ 之夜 ... 唔去都支持一吓 ...

温書喇
求你嚟牙,唔嚟就6789就
洗06789你支持
回帖你加一分,又唔係加我一分
你嚟你估我會好06789開心
On 073456789

Support x . . . . . . . . . . waiting your happy report ar.

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2009-12-13 01:09 AM 發表 查看引用來源

温書喇
求你嚟牙,唔嚟就6789就
洗06789你支持
回帖你加一分,又唔係加我一分
你嚟你估我會好06789開心
On 0734 ...
大力D!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

thanks for sharing:smile_15: :smile_15:

>規    定 : 每人必須自携及認頭 2名 DJ,否則拒绝進場

如果帶阿嫂黎呢??
可否豁免...........................:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆