上一頁下一頁
發新話題

最硬的一次~~~ (終於出左Part 6啦 -- Page 38!)

收藏  |  訂閱
618  129.2k

最硬的一次~~~ (終於出左Part 6啦 -- Page 38!)

睇過下其他人既分享,興奮之餘,又想分享下自己既經歷,不過小弟初試啼聲,寫得唔好,希望大家見諒。

還記得幾年前既一次難忘經歷,當時我同個女性朋友(簡稱佢叫娜娜走得好埋,我地成日見面,成日傾電話,佢同我都好 enjoy ,只是大家講到明,大家只係「好朋友」,因為娜娜當時有男友,可是我知佢條仔對佢勁差,基本上無咩抽時間陪佢,令佢好down…我認,我確實鍾意佢,而我知道佢又好 lum 但我無因為咁而 take advantage,因為我唔想做第三者,只係希望大家順其自然,唔想是但一方難堪,或 end up 連朋友都無得做。

好難得地,我終於成功搬出屋企,自己一個住,心情好興奮!娜娜好nice,佢陪我買左好多家俬、電器等 我真係好開心,因為娜娜對我真係好 sweet,記得我地响 x 澤買吸塵器果陣,有幾刻我突然間好想好想好想拖住佢隻手,但無奈過唔到自己個關,因為都係果句 --- 我唔想做第三者!果次我地買左好多野,我一個人無辦法 carry everything娜娜本來約左朋友食 dinner,但佢真係太 nice 啦,佢竟然自動 offer 幫我,好記得佢同我講:「你一個人點攞得哂呀,我幫你啦,順便上你度煮d 野你食啦,你成日食 d無營養既野唔好架」,佢講完就即刻伸手截 taxi,陪我番屋企,當時我個心真係 sweet 到唔識形容,就連安全帶都唔記得 "纜"!

執完野,食完野,開左支紅酒,之後我地就一齊玩
scrabble,大家都係超級 scrabble 迷,玩得好投入,好開心,我地响地板玩,大家都pa 低玩。令我著迷既 --- 除左係我手上副好高分既英文字母外,還有娜娜對大眼睛,仲有佢既 深溝!我扯到好硬,但繼續扮無野,繼續玩。玩玩下,我既分數開始愈來愈高,娜娜唔想輸,不停出矛招,不斷用對眼電我,攪到我完全專心唔到,之後更大獲架係.. 終於俾佢發現左我望住佢個深溝!當時佢同我講:「乜你咁衰架,目及住人地個胸架」,我立即面紅起來,唔知點回答佢,求其咁講左句:「. 因為你正囉!」佢笑左,無講野。最後終於玩完啦,俾佢電到暈暈地既我,好明顯 perform 唔到,輸左一條街俾佢!娜娜即刻起身好開心咁話:「低死,鬼叫你咁衰目及我個胸. 一定要罰你呀!」我當時一起身就知唔對路,大獲,原來仲硬緊,條jeans出現左一坐大山,即刻轉身扮執野 娜娜見到…!

(唔好意思,要食 lunch先,希望下晝有空可以繼續寫埋落去啦.)

PART 2 @ Page 6
PART 3 @ Page 13

PART 4 @ Page 26
PART 5 @ Page 33
PART 6 @ Page 38 (剛update!)

引用:
原帖由 花花小公子 於 2009-11-30 01:16 PM 發表 查看引用來源
睇過下其他人既分享,興奮之餘,又想分享下自己既經歷,不過小弟初試啼聲,寫得唔好,希望大家見諒。
還記得幾年前既一次難忘經歷,當時我同個女性朋友
(簡稱佢叫 “娜娜”)
走得好埋,我地成日見面,成日傾電話 ...
part2:smile_38:

終於似番個post 啦

你既文筆唔錯喎

引用:
原帖由 花花小公子 於 2009-11-30 01:16 PM 發表 查看引用來源

還記得幾年前既一次難忘經歷,當時我同個女性朋友(簡稱佢叫 “娜娜”)走得好埋,我地成日見面,成日傾電話, ...
支持下先~~寫得幾好丫~~~~:smile_38: :smile_38:

nice sharing! Thanks!

快出快出快出呀~~~:smile_38: :smile_38:

引用:

還記得幾年前既一次難忘經歷,當時我同個女性朋友(簡稱佢叫 “娜娜”)走得好埋,我地成日見面,成日傾電話, ...
快d罰,快d罰!:smile_30:

支持~~快d打埋佢 :smile_38:

support,唔錯喎
期待 part 2

等住睇part2,正啊

哈~~會係罰d咩呢~~:smile_o05: :smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆